COMPROMÍS CONSIDERA QUE LA SRA. LORETO MENTEIX AMB L’ÚNIC OBJECTIU DE SALVAR LA CARA AL SEU CAP POLÍTIC.

Crevillent a 27 de novembre, Aitana Mas regidora i portaveu del Col·lectiu Local de Compromís per Crevillent ha manifestat que la Sra Mallol menteix descaradament acusant el portaveu José Manuel Penalva d’aprovar l’expedient d’expropiació dels terrenys de Ronda Sud, amb l’únic objectiu de desacreditar per desacreditar, en no tenir arguments per jusficar el fracàs del seu cap polític el Sr. Cesar Asencio.

Afegeix Aitana Mas que el Grup Municipal de Compromís no té cap responsabilitat en aquest assumpte i li recorda que el nostre portaveu municipal José M. Penalva no era regidor quan es va aprovar l’expropiació pel que no va poder aprovar-la i a més tampoc en aquell moment militava en cap formació política pel que resulta absurd voler relacionar-lo amb aquest expedient en el qual només hi ha un responsable que és el Sr. Asencio.

Recorda Compromís que l’oposició, llavors EU, en aquells moments va votar sí a la voluntat de construir una escola, però va deixar clar que no compartia la fórmula d’adquisició d’aquests terrenys i com bé sap la senyora Loreto en l’acta del ple on es va prendre la decisió es recull clarament, que la decisió d’optar a un procediment de taxació conjunta i no un altre procediment per a l’expropiació, responia a l’exclusiva voluntat política de l’Alcalde.

Amb les declaracions de la Sra. Loreto intentant atribuir una falsa responsabilitat per herència a José Manuel Penalva comet una fal·làcia com si aquest partit acusés a l’Alcalde de ser responsable personal de tot el que ha fet el seu partit en el passat. Amb el raonament de la senyora Loreto, l’alcalde hauria de inculpar de tots els casos de corrupció en què es veu embolicat el PP a la Comunitat Valenciana d’acord amb les responsabilitats ocupades el PP segons si currículum, entre d’altres haver pertangut al seu comitè executiu regional.

Amb aquestes declaracions la Sra. Loreto insisteix a confondre la ciutadania i ficar a tots en el mateix sac de responsabilitat i el més greu vol exculpar a un alcalde que va ser el que va portar l’expedient al Ple qui el dirigeix i impulsa, qui negocia, el que sí i el que no, qui decideix quins terrenys i que porta en un mateix expedient que es faci un col·legi i el mètode de gestió. Pretén l’alcalde tenir la mateixa responsabilitat que l’oposició.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies