“La participació ciutadana és bàsica per a uns pressupostos del benestar”

El Grup Municipal EUPV-ERPV anuncia que votarà en contra dels pressupostos municipals per a l’any 2015 ja que, segons afirmen, “son uns pressuposotos confeccionats sense participació ciutadana, sense escoltar l’oposició i que no aporten solucions als problemes reals del nostre poble”. Per este motiu, han assenyalat que aquestos “tornen a ser uns pressuposotos antidemocràtics i antisocials, en la línia dels vint anys de govern del PP a Crevillent”.

Des del grup d’esquerres asseguren que estos no són els pressupostos que un poble amb els problemes econòmics, socials i laborals com els que pateix Crevillent i la seua gent, necessita. Un poble, han recordat, “amb una taxa molt alta de desocupació, amb quasi 5000 persones sense feina i amb greus problemes per superar el dia a dia”.

En eixos termes s’ha expressat el regidor d’esquerres Vicent Selva, que a més considera “lamentable que una vegada més el govern de la dreta ens presente uns pressupostos fets i acabats, sense cap voluntat de treballar conjuntament amb els grups de l’ oposició ni amb la participació ciutadana, per tal de fer uns pressupostos el més útils possible per a millorar el benestar de la nostra gent -ha afirmat Selva. De nou, tenim uns pressupostos que no estan orientats a potenciar l’ocupació, i ni a ajudar a aquelles famílies del nostre poble que necessiten ajuda de l’administració pública, com ho demostren les retallades en ajudes d’emergència social o les retallades en subvencions per foment de l’ocupació. Això sí, ha continuat Selva-, este govern continua dedicant quasi huit milions d’euros a unes empreses per gestionar uns serveis, com la recollida de brossa o la neteja viària, entre altres, que si foren de gestió municipal, permetria estalviar més de set cents mil euros que podrien ser utilitzats per millorar la vida dels ciutadans”.

Per últim, Selva ha remarcat que “estos son uns pressupostos radicalment contraris a la filosofia d’ EUPV-ERPV que entenem que els pressupostos municipals son la principal arma per combatre els problemes de la societat i millorar el benestar de la gent i que, per això, la participació ciutadana és absolutament necessària per a fer-ho el més correctament possible”.

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies