EL GRUP MUNICIPAL L’ESQUERRA ORGANITZA UNA ASSEMBLEA INFORMATIVA SOBRE ELS PRESSUPOSTOS MUNICIPALS

El grup municipal d’EUPV-ERPV han organitzat per al divendres dia 19 de desembre a les 19:00 en la Casa de Cultura una assemblea oberta i participativa amb la finalitat de donar a conèixer la postura del grup municipal sobre els pressupostos municipals.

 

La coalició en esta assemblea el que pretén -segons el regidor de la coalició Daniel Galvany- és “ explicar per un costat quina és la postura del grup municipal respecte als pressupostos municipals presentats pel govern de la dreta local. Per un altre costat – ha continuat Galvany- volem arreplegar totes les propostes, idees i inquietuds de la gent per millorar el nostre poble”.

 

El regidor de la coalició Daniel Galvany ha volgut manifestar que “les assemblees obertes i participatives han sigut, a més d’una constant al llarg de tota la legislatura, l’òrgan de decisió i d’acció política per al nostre grup municipal, és a dir, la gent. independentment de la seua militància i de la seua ideologia. aporta les seues idees, les seues propostes i el seus coneixements”.

 

Per últim, Galvany ha remarcat que “la participació directa és una de les bases per a la construcció d’un poble més igualitari i , per tant, més democràtic. Els nous temps, els nous governs -segons Galvany- s’han de desentendre totalment de com s’ha governat Crevillent durant els últims anys”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies