EUPV-ERPV es reuneix amb els representants sindicals de la Policia Local

El Grup Municipal EUPV-ERPV s’ha reunit amb representants sindicals de la Policia Local per escoltar les propostes i reivindicacions d’este col·lectiu de funcionaris en relació amb les millores laborals i per al servei que des de les centrals sindicals demanen.

A la reunió es van tractar diversos temes relacionats amb les millores proposades pels sindicats, entre les quals, la creació d’un Consell de Policia Local- obligatori segons Decret 19/2003 del Consell de la Generalitat-, el correcte manteniment dels vehicles, la possibilitat de determinats cursos de formació per als agents o que els uniformes que vesteixen els agents no siguen considerats com retribucions salarials.

Des d’ EUPV-ERPV consideren que les propostes plantejades pels sindicats de la Policia Local “són propostes que tenen per objecte la millora del servei, i considerem una irresponsabilitat que des del govern municipal es carregue contra les legítimes reivindicacions de la Policia Local, en un intent de desprestigiar als agents i les seues propostes davant l’opinió pública, acusant a estos treballadors de tindre com únic propòsit augmentar els seus salaris mentre –assenyalen des d’EUPV-ERPV- l’alcalde, amb els seus 99.408€ cada any és un dels càrrecs públics que tenen un salari més alt de tot l’Estat”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies