COMPROMÍS DEMANA EXPLICACIONS DAVANT LES DIFERENTS DENÚNCIES DE LA POLICIA LOCAL SOBRE EL FUNCIONAMENT DEL SERVEI.

Crevillent, 26 de gener. El Grup Municipal de Compromís per Crevillent sol·licita al Govern responsabilitat i sensatesa a l’hora de defensar les seues posicions enfront dels que discrepen del seu Govern, sobretot quan es tracta d’un servei fonamental com ho és la Policia Local.

Des de Compromís s’entén que el Govern i l’Administració municipal i els serveis que es presten als ciutadans i ciutadanes no s’acaben ni amb aquest govern, ni amb unes eleccions municipals pel que no és incompatible fer campanya electoral amb defensar la seua posició, per la qual cosa demana sensatesa.

Per a Aitana Mas, regidora de Compromís, algunes denúncies efectuades pels sindicats policials mereixen explicacions del Govern a la Comissió de Règim Interior, per la qual cosa “des d’aquest Grup Municipal se sol·licita al Govern novament que tant el regidor de Seguretat com el cap de la Policia local expliquen per què s’utilitzaven vehicles que suposadament estaven de baixa en tràfic i si tenien coneixement”.

Aitana Mas afegeix que “l’Alcalde hauria de demanar també responsabilitat als seus regidors en les declaracions que es fan ja que els seus atacs continus contra qui discrepa de les seues actuacions provoquen malestar i no beneficia en res a construir un servei més eficient”.

En relació a les recents declaracions del regidor Sr. Moya que afirma que la posada en marxa de la Policia de Barri suposa un major cost en hores extres per a la Policia demostra la incapacitat d’un regidor que no sap quines han de ser les prioritats dels seus veïns i coms’organitza un servei.

Des de Compromís es considera que la ciutadania el que està demanant és que la seua policia ha d’estar al carrer, a les places i als parcs de Crevillent, amb els seus veïns i veïnes en una acció preventiva, d’informació i de seguretat. I que cap llei obliga que els policies exerceixen les seues funcions sempre en un cotxe.

Per tot això novament demanem i exigim calma al Govern i responsabilitat i per descomptat tot això comença per donar explicacions i no per atacar gratuïtament a tot aquell que no pensé com ells.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies