El CRIS de Crevillent

Crevillent a 4 de febrer, Compromís per Crevillent, considera que respecte a l’engegada del (CRIS) Centre de Rehabilitació i Inserció Social malgrat les excuses de la Regidora de Benestar Social Juana Guirao, estem davant un anunci electoralista.

En les pròpies declaracions de la Regidora dient que es tracta de “els Tallers de Malalts Mentals impartits per Asfeme i que des de fa vuit anys ve organitzant la Regidoria de Benestar Social, en el Centre de Majors Parc Nou.” Són la prova que el que van a fer és simplement canviar de lloc unes activitats que ja es vénen fent fa anys,
A més el que s’anuncia de cap manera suposa la prestació d’un servei integral on els usuaris desenvolupen tasques com la psicomotricitat, millorant els efectes secundaris, així com conèixer la seua malaltia o com l’assessorament als propis familiars i tenir una millor qualitat de vida per a malalts i familiars.

Per a Dory Cortés lamentablement estem davant un nou paripé del Govern del PP que durant anys no ha sigut capaç de posar en valor l’edifici que ha romàs tancat, i ara pretén jugar amb la sensibilitat del col·lectiu de ciutadans afectats que hauria d’estar rebent fa anys els serveis i atencions adequats que s’imparteixen en aquests centres que existeixen en altres municipis, i que ací no s’estan donant malgrat disposar de l’edifici fa anys per la incompetència dels responsables del govern Municipal.

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies