EUPV-ERPV: “Les instal·lacions esportives no tenen en compte a les esportistes femenines”

El Grup Municipal EUPV-ERPV ha rebut diverses queixes en les últimes setmanes en relació amb la inexistència de vestuaris femenins a algunes instal·lacions esportives de Crevillent, especialment a l’ annex el Camp de Futbol “Enrique Miralles”, on a diferents equips també juguen i entrenen xiquetes.

Segons afirmen des d’ EUPV-ERPV, este és un tema que s’ha tractat ja anteriorment a diferents reunions, també per part d’altres grups municipals sense haver obtingut “una resposta satisfactòria ni per als grups polítics ni per als usuaris de les instal·lacions”.

Segons el regidor d’esquerres Vicent Selva, “resulta inconcebible que en ple segle XXI, alguns no tinguen clar que les dones també fan esport i, per tant, és necessari que es garantisca que les instal·lacions esportives complisquen uns mínims perquè la pràctica esportiva es puga fer sense problemes ni perjuí per cap crevillentina. Per tant –assenyala Selva-, és necessari que des de l’ Ajuntament es done una resposta ajustada a esta necessitat”.

Selva ha assenyalat que ara, quan les xiquetes utilitzen els vestuaris, han de ser els pares i les mares, els qui vigilen perquè no entren altres persones, la qual cosa, -segons Selva- resulta esperpèntic.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies