Compromís traslladarà a la pròxima comissió d’obres queixes de veïns i veïnes del carrer Reis Catòlics.

Compromís ha rebut queixes de diversos veïns respecte a com ha quedat gran part del carrer Reis Catòlics ja que l’asfalt d’aquest carrer es troba bastant deteriorat i la solució proposada en gran part del carrer ha estat fer remendos.Uns remendos que contrasten amb una altra part del mateix carrer en què si es va posar un ferm totalment nou.

WP_20150221_001

Aquesta situació ha creat cert desconcert en considerar alguns veïns i veïnes que han estat objecte d’un tracte diferent respecte a altres veïnsi veïnes de l’entorn tot i haver patit les mateixes conseqüències de carrers tallats per obres.

WP_20150221_003

Des de Compromís es van a demanar explicacions al regidor d’obres perquè ningú pot entendre que la meitat del carrer es reasfalte i l’altra meitat no tot tenint el mateix nivell de deteriorament. A més, tots els veïns i veïnes del carrer paguen els mateixos impostos per la qual cosa han de ser considerats de la mateixa manera.

WP_20150221_005

Per a Aitana Mas, titular d’Obres de Compromís, “Aquestes coses passen perquè no hi ha una planificació i les actuacions responen en molts casos a interessos polítics o electorals en comptes de fer un estudi i/o inventari de tots els carrers i conèixer la situació de cadascú d’ells per tal de poder establir les prioritats com s’ha vingut reclamant des d’aquest grup municipal.

WP_20150221_012

Aquest tipus d’actuacions i plans, entén Compromís que han de ser permanents i constants perquè hi haja una rehabilitació i renovació dels nostres entorns urbans d’acord amb les necessitats.

 

Per això des de Compromís ja hi ha propostes que es plantejaran en la jornada programàtica perquè en la pròxima legislatura s’establisca una pla de rehabilitació i reforma interior a curt i mig termini en el qual es realitzaran diferents actuacions des del primer dia de la legislatura fins a l’últim i a més aquest pla de rehabilitació comptarà amb la participació dels veïns i les veïnes sent ells i elles els i les que millor saben quines són les prioritats i les accions que primer han de fer en les seus pròpies carrers i places.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies