COMPROMÍS PER CREVILLENT APROVA LA SEUA CANDIDATURA I EL SEU PROGRAMA DE GOVERN

COMPROMÍS PER CREVILLENT APROVA LA SEUA CANDIDATURA I EL SEU PROGRAMA DE GOVERN EN UNA ASSEMBLEA OBERTA.

Crevillent a 13 d’abril. L’assemblea  de Compromís per Crevillent ha aprovat  la Candidatura completa i el seu programa de Govern per a la pròxima legislatura.

Després de l’èxit del procés de primàries per a triar els seus candidats de l’1 al 12, Compromís per Crevillent ha completat la seua llista fins al lloc 21 amb persones que representen a diversos sectors professionals, socials i a diferents barris de Crevillent, formant així una potent candidatura electoral plural i preparada per a assumir un nou govern municipal. La Candidatura  serà presentada públicament el pròxim divendres en un acte que es celebrarà en la Plaça de la Comunitat Valenciana.

En quant al seu programa de Govern el seu Coordinador, Jesús Ruiz, ha manifestat que ha sigut producte d’una elaboració participativa i amb noves aportacions de caràcter professional que ha donat com resultat un programa realista  que donarà nous impulsos a tots els sectors econòmics i socials del nostre poble.

Les propostes fonamentals del programa es basen en un canvi global de l’organigrama municipal prioritzant la transparència de la gestió i de la contractació, amb propostes com la publicació dels sous reals de l’alcalde i dels regidors i de la participació de l’oposició en la Junta de Govern.

El programa es completa amb les propostes de millora en els serveis prestats en el subministrament d’aigua, en l’arreplegada de residus, en la neteja viària així com en educació i sanitat. Les inversions, amb pressupostos participatius per a decidir el 50 % de les mateixes, han de dirigir-se a la millores que actualment necessiten tots el nostre barris des de Ronda Sud al Calvari  passant per les nostres pedanies.

Però sens dubte, ha destacat Jesús Ruiz, les propostes més noves vénen des del camp econòmic amb les propostes que per a l’impuls a la nostra deteriorada activitat econòmica, i vinculant este impuls a les noves tecnologies, ha realitzat el professor universitari i científic, el crevillentí Francisco Escolano.

Francisco Escolano que a col·laborat activament en l’elaboració del programa obert de Compromís, ha manifestat la seua satisfacció perquè una força política haja aportat per la innovació per fer polítiques diferents que seran necessaris per a retornar la il·lusió i les oportunitats econòmiques al poble. Cal donar suport a la indústria tradicional però hui és important per donar suport a noves indústries basades en la innovació i la tecnologia i podem aconseguir-lo i per allò és d’agrair que hi hagen polítics valents i en projectes de futur.

El Programa es completa amb propostes urbanístiques per a una revisió del PGOU i  mediambientals per a la protecció i ús responsable dels nostres principals espais naturals: la Serra de Crevillent  i el Parc Natural del Fondo.

Compromís per Crevillent seguirà amb el seu procés de reunions amb veïns i associacions per a donar a conèixer el seu Programa de Govern.

 

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies