Enric Valor. Premi de novel.la en valencià “Enric Valor” 2015

Crevillent ( 25/6/2015).- La Regidoria de Cultura del Ajuntament de Crevillent informa que la Diputació d´Alacant convoca el premi Enric Valor de novel.la en valencià 2015 dotat amb 20.000 euros, unic i indivisible.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 30 de novembre de 2015.

hand-notes-holding-things

Han de presentar-ne tres exemplars , mecanografiats, escrits a doble espai i per una o amb dues cares, amb la grandaria de lletra Times New Roman del número12, d´extensió , no inferior a 150 fulls ni superior a 250 fulls del tipus DIN-A4, que hauran de contindre al menys 25 línies per full i més de 60 caràcters per línea. També es podrá presentar en format digital (PDF) .

Les obres, s´hauran d´enviar a la Diputació d´Alacant, Registre General, C/. Tucumán núm 8.

La decisió del premi, que es farà en la segona quinzena de febrer de 2016, correspondrà a un jurat que nomenarà la Diputació, el qual estarà integrat per persones de prestigi reconegut en el mon de les lletres.

El lliurament del premi a l´autor guardonat es farà a Alacant o a la localitat de la provincia que es determine, al lloc, el dia i l´hora que s´assenyale.

La propietat de l´obra és de l´autor i la Diputació, d´acord amb l´autor, gestionarà amb una editorial de la Comunitat Valenciana, l´edició de la novel.la guanyadora.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies