Compromís, PSOE i L’Esquerra presenten mocions per tractar el problema de l’aigua d’Els Pontets

El Grups Municipals Compromís, PSOE i L’Esquerra han presentat una bateria d’iniciatives per al plenari de mes de juliol relacionades amb la problemàtica de l’aigua en la zona d’Els Pontets i El Castell Vell.

Les mocions han sigut consensuades pels tres grups municipals amb aportacions de la Plataforma d’Afectats d’ Els Pontets, amb l’objectiu de donar solucions a una problemàtica greu que afecta a una part important de veïns i veïnes.

Cada una de les mocions intenta donar resposta a una part determinada del problema. D’eixa forma, la primera de les mocions que es debatrà proposa la creació d’una comissió especial per a tractar els problemes de l’aigua a la Serra de Crevillent, que haurà d’estar composada per representants de tots els grups polítics i de les associacions afectades. La tasca principal d’esta comissió serà estudiar les diferents opcions possibles fer arribar aigua a la zona afectada.

La segona de les mocions proposarà que l’Ajuntament garantisca l’aigua potable a la zona d’ Els Pontets, en una quantitat adequada per permetre una vida digna, que segons l’Organització Mundial de la Salut hauria de ser entre 50 i 100 litres per persona i dia. A més, es proposa que des de l’Ajuntament assumisca part del cost del subministrament d’esta aigua.

En la tercera de les mocions es proposa exigir a totes les administracions amb competències en matèria de gestió de l’aigua que s ’informe a l’Ajuntament en les qüestions relacionades amb l’aigua de l’EDAR i siga tenida en compte la seua opinió, així com que es facen anàlisis de l’aigua en diferents punts i una auditoria per conèixer i avaluar el compliment de les condicions de finançament públic per a la construcció d’estes infraestructures relacionades amb la concessió de l’aigua de l’EDAR.

Amb aquestes mocions els tres grups Compromís, PSOE i L’Esquerra volen col·laborar en la solució amb el problema de l’aigua d’ Els Pontets, per la qual cosa demana a la resta de grups, PP i C’s, que donen el suport a aquestes iniciatives.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies