DANIEL GALVANY RENUNCIA A L’ACTA DE REGIDOR PER MOTIUS LABORALS

 

danielEl regidor del grup municipal de L’Esquerra Daniel Galvany ha renunciat este dilluns a l’acta de regidor per la dificultat de compatibilitzar el treball diari en l’ajuntament amb la seua professió de docent en l’educació secundària.

El motiu de la renúncia segons Galvany “ha sigut la dificultat de poder fer compatible el treball de professor amb el treball en l’ajuntament ja que, a diferència d’altres anys, ara són entre cinc i sis hores setmanals les comissions i les classes que coincideixen”. En este sentit, Galvany ha explicat que “és molt difícil dur a terme un bon treball tant pel que fa a l’ajuntament com pel que fa a la docència si hi coincideixen tantes hores”.

Per a Daniel Galvany, el fet de deixar l’acta de regidor ha sigut una decisió “difícil de prendre, però això no vol dir que el treball s’haja acabat, seguirem treballant per al grup municipal L’Esquerra”.

La persona que substituirà Galvany serà Josep Candela Muñoz, historiador i militant també d’Esquerra Republicana del País Valencià.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies