Compromis y las asociaciones crevillentinas

Des del Grup Municipal Compromís per Crevillent, ens preocupem per la situació de les associacions del nostre poble i per això el passat 5 de novembre, ens vam reunir amb l’associació de discapacitats físics.
En aquesta reunió es van abordar molts temes preocupants tant per als associats com per als regidors del Grup Municipal, tal com, la llei de dependència i la inserció laboral dels discapacitats, per què actualment en el nostre municipi hi ha un gran nombre de persones al que els afecten aquests problemes, pel fet que existeixen molts impediments per a la seua inserció laboral i açò crea el problema d’una dependència de prestacions socials amb aquesta llei de dependència que encara està adaptant-se a les necessitats de les persones.
El Grup Municipal de Compromís per Crevillent, vol donar el suport al treball que realitza a aquesta associació. A més, vol treballar intensament per a poder facilitar la seua inserció en el món laboral i ajudar-los en els possibles problemes que es presenten.
Per al nostre portaveu i Diputat Provincial, José Manuel Penalva va manifestar que aquestes reunions sempre són molt productives per què permet recollir directament els problemes de falta d’oportunitats d’aquestes persones i es va comprometre a ser correu de transmissió en altres institucions per soluciona-los. En aquesta reunió Penalva, es va informar sobre el pressupost de la Generalitat destinat a l’acció social senyalant millores importants com l’eliminació del copagament en els centres de dia i la pujada important en el pressupost de benestar social i a la llei de dependència. Afegir informació d’increment de pressupost de benestar social i llei de dependència.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies