Josep Candela Muñoz ha pres càrrec de regidor pel Grup Municipal l’Esquerra

 

foto josep regidorHui, 12 de novembre, ha pres possessió en el càrrec de regidor pel grup de l’Esquerra, Josep Candela Muñoz. Esta nova incorporació ve deguda a la substitució de l’anterior regidor d’Esquerra, Daniel Galvany, qui per motius laborals va haver d’abandonar la seua tasca com a representant en la corporació municipal. Candela, és llicenciat en Història i compta amb un Màster d’Educació i actualment seguix cursant nous estudis. En la vida associativa forma part del Casal Jaume I-Acció Cultural del País Valencià i de l’Associació “Castellar Colorat-Amigues i amics del Patrimoni Cultural de Crevillent”.

El nou regidor ha pres el càrrec amb la fórmula “per imperatiu legal” i encapçalada per un “Promet per la meua consciència i honor treballar pels drets i llibertats del nostre poble”. Per a després prendre posicionament junt al company i portaveu de grup, Vicent Selva, amb qui formarà el tàndem esta legislatura.

Pel que fa a les comissions municipals, Candela serà representant del grup l’Esquerra a les meses de Cultura i Educació, Hisenda i Comptes, Obres, i també Ecologia.

Per últim, el nou regidor ha volgut constatar que seguirà la línia política presa pel seu company de formació d’Esquerra Republicana, Daniel Galvany, de llum i taquígrafs a totes les irregularitats que es presenten a l’Ajuntament.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies