COMPROMÍS DEMANA MÉS EFICÀCIA AL GOVERN MUNICIPAL DAVANT LA REITERACIÓ DE ROBATORIS EN EL MUNICIPI

Crevillent a 17 de novembre .Compromís considera que la resposta del Regidor de Policia als veïns de ‘Els Pontets’ respecte a l’ona de robatoris en la zona, demostra la falta de control i organització per part del govern local en aquesta qüestió.

El fet que hagen hagut de ser els veïns els que es dirigisquen a les institucions alertant de la situació i que siga llavors quan per part del regidor es diga que es van a prendre mesures, qüestiona clarament la capacitat dels responsables locals.
Aquest Grup comparteix la preocupació dels veïns i en general de molta gent pels robatoris que s’estan produint des del mes de setembre. Des d’aquest Grup Municipal considerem que aquest tema s’ha d’abordar des de la prudència i responsabilitat que ha de tractar-se aquests temes però des del rigor de la situació real que s’està produint
Precisament en la comissió de règim interior de la setmana passada a preguntes del Regidor de Compromís Jesús Ruiz, la resposta del Regidor Manuel Moya va ser que havia d’informar-se del que està ocorrent per a poder respondre a la setmana següent.
Compromís considera que el problema aquesta en la falta d’organització i en la capacitat dels responsables del govern local i creu necessari abordar l’ona de robatoris que s’està produint en les cases de camp de Crevillent. “No anem a crear més alarma de la necessària però creiem que des de les institucions és necessari prendre decisions sobre aquest tema davant la situació actual, que passa en primer lloc per la transparència i màxima informació sobre el que està passant i les mesures de protecció i seguretat que s’han de disposar en aquests casos».
DSC_0226Manifesta Jesús Ruiz que En aquesta qüestió de la seguretat la història es repeteix, i el Govern local segueix tenint les mateixes manques i cometent els mateixos errors, ja l’any 2003 es va proposar un pla integral de seguretat i algunes coses s’han fet i ja han tingut efectivitat, però unes altres no s’han posat en pràctica, i creiem que hi ha propostes que d’aplicar-se poden servir per a millorar la situació». En el Pla Integral de Seguretat es proposava la necessitat del Consell Municipal de Seguretat on estan representats no solament els responsables polítics i tècnics municipals, també estan la policia, la guàrdia civil, bombers, associacions de veïns, entre uns altres.
La nostra disposició a col·laborar amb el Govern local és total si així ens ho demana perquè aquest problema és un problema de tots, però sens dubte no s’han de cometre alguns errors del passat, i al mateix temps també exigir a la Subdelegació del Govern una major implicació en la dotació de mitjans i recursos en matèria de seguretat.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies