L’Esquerra pide que se recurra el fallo que anula la sanción a un funcionario

L’Esquerra demana que es recórrega la sentència que anul·la la sanció a un funcionari

L’Esquerra de Crevillent exigeix ​​que es recórrega la sentència que anul·la l’expedient disciplinari i que obliga al consistori a pagar a este funcionari els mesos de suspensió.

El Grup de l’Esquerra de l’Ajuntament de Crevillent insta al primer edil a que no incórrega en una deixadesa de funcions i recórrega “de manera immediata” la sentència del Jutjat del Contenciós nº 1 d’Elx pel qual s’anul·la l’expedient disciplinari incoat al director de museus, pel qual va ser sancionat amb 8 mesos d’ocupació i sou, per faltes disciplinàries greus. L’anul·lació, segons la sentència, és per defectes de forma en la tramitació de l’expedient disciplinari, sense entrar a jutjar si els fets pels quals va ser sancionat, van tenir lloc o no.

L’Esquerra denuncia “l’afartament per sentències contra l’Ajuntament i els costos que representen per a les arques públiques per no fer-se les coses d’acord a dret”, i exigeix ​​que l’alcalde done instruccions a l’equip jurídic municipal perquè recórrega la sentència, interessant-se perquè es retrotrega l’expedient disciplinari al moment anterior en què es van produir els vicis de nul·litat si hi va haver indefensió per alguna de les parts.

Este grup considera que l’Ajuntament ha de ser responsable dels seus actes, i si ha tramitat malament l’expedient disciplinari, com així ho afirma la sentència del jutjat, haurà d’assumir responsabilitats perseguint que no queden impunes les faltes disciplinàries imposades després d’un procediment d’investigació.

Finalment des de l’Esquerra han declarat que “comença a ser una dinàmica veure com els jutjats paralitzen o no donen la raó als expedients i contractes que realitza el consistori. Davant d’això – han conclòs – no cal tirar pilotes fora al·ludint al fet que se segueix el criteri dels tècnics, ja que la tasca dels polítics és fiscalitzar totes les decisions que es prenen en cadascuna de les àrees municipals”.

 

(castellano)

L’Esquerra pide que se recurra el fallo que anula la sanción a un funcionario
L’Esquerra de Crevillent exige que se recurra el fallo que anula el expediente disciplinario y que le obliga al Consistorio a pagar a este funcionario los meses de suspensión.

 

El Grupo de l’Esquerra del Ayuntamiento de Crevillent insta al primer edil a que no incurra en una dejadez de funciones y recurra “de manera inmediata” la sentencia del Juzgado de lo Contencioso nº 1 de Elche por el que se anula el expediente disciplinario incoado al director de museos, por el que fue sancionado con 8 meses de empleo y sueldo, por faltas disciplinarias graves. La anulación, según la sentencia, es por defectos de forma en la tramitación del expediente disciplinario, sin entrar a juzgar si los hechos por los que fue sancionado, tuvieron lugar o no.

 

L’Esquerra denuncia “el hartazgo de sentencias contra el Ayuntamiento y los costes que representan para las arcas públicas por no hacerse las cosas acorde a derecho”, y exige que el alcalde de instrucciones al equipo jurídico municipal para que recurra la sentencia, interesándose porque se retrotraiga el expediente disciplinario al momento anterior en el que se produjeron los vicios de nulidad si hubo indefensión por alguna de las partes.

 

Este grupo considera que el Ayuntamiento debe ser responsable de sus actos, y si ha tramitado mal el expediente disciplinario, como así lo afirma la sentencia del juzgado, tendrá que asumir responsabilidades persiguiendo que no queden impunes las faltas disciplinarias impuestas tras un procedimiento de investigación.

 

Por último desde l’Esquerra han declarado que “empieza a ser una dinámica ver como los juzgados paralizan o no dan la razón a los expedientes y contratas que realiza el consistorio. Ante esto – han concluido – no cabe echar balones fuera aludiendo a que se sigue el criterio de los técnicos, pues la labor de los políticos es fiscalizar todas las decisiones que se toman en cada una de las áreas municipales”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies