L’ Esquerra es reuneix amb l’ Associació de Constructors de Crevillent

El Grup Municipal L’ Esquerra es va reunir dimarts amb L’ Associació d’ Empresaris de la Construcción i Afins (ASOCYA), per compartir impressions i idees sobre el desenvolupament del sector i per debatre formes que puguen revitalitzat l’ economia i l’ocupació local des d’eixe sector.

Des de L’ Esquerra manifesten que ha existit un alt grau d’afinitat en la necessitat de redirigir el sector de la construcció cap a noves formes d’entendre l’urbanisme, des d’ un punt participatiu que permeta que les obres que es facen a Crevillent siguen aquelles que la ciutadania considere més interessants i necessàries, així com per potenciar formes de contractació pública amb empreses de Crevillent, garantint que les Inversiones que l’Ajuntament destina a matèries a obres servisquen per crear llocs de treball i de qualitat a este poble.

Per tant, des de L’ Esquerra s’ han compromès a treballar en eixa línea i aportar la seua capacitat per garantir que el sector de la construcció ajude a dinamitzar l’economia local i a crear llos de treball estable i de qualitat.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies