Selva: “L’alcalde va actuar de forma covarda no defensant els interessos del poble”

El Grup Municipal L’ Esquerra denuncia la manipulació del Govern de Crevillent encapçalat pel seu alcalde César Augusto Asencio, afirmant que en cap cas el seu grup ha donat per perdut el procés amb FCC com afirma maliciosament l’alcalde.

Segons afirmen des de L’ Esquerra l’aplanament es dóna perquè no correspon únicament a persones individuals, amb els seus recursos personals, fer el paper de l’Ajuntament davant una demanda, sinó que això ho hauria de fer la Corporació i l’ Ajuntament com a institució beneficiària. De tal forma, des de l’Esquerra assenyalen que resulta inconcebible que es permeta que l’Ajuntament no forme part del procediment, la qual cosa impedeix que puga desenvolupar-se de forma justa donat que no està en mans dels regidors de L’ Esquerra la possibilitat d’aportar els expedients bàsics al complet ni de fer front econòmicament a un recurs d’estes característiques.

El problema ve motivat perquè al recurs contenciós que va interposar l’empresa FCC es considera que els beneficiaris són els dos regidors que van presentar el primer recurs al Tribunal de Recursos Contractuals, la qual cosa no té sentit com així ho va reconèixer l’alcalde en sessió plenària, quan a la mateixa Resolució del Tribunal de contractació s’assenyala que els dos regidors de L’Esquerra en cap cas son beneficiats en els interessos personals per la resolució del Tribunal de Contractació, “sinó que actuaven en representació de l’interès d’un correcte funcionament municipal”.

Amb estos antecedents, L’ Esquerra considera que l’ alcalde decidint no participar al procediment per defensar els interesso general del poble de Crevillent va “actuar de forma covarda i subordinada als interessos de l’empresa FCC, en lloc de fent-ho buscant el millor benefici per al poble que és el que, com a màxima autoritat del municipi hauria de fer”.

El regidor d’esquerres Vicent Selva ha remarcat que el motiu pel qual s’ ha decidit l’aplanament és “perquè eixa funció, que és la defensa dels interessos generals recau en la corporació i resulta absurd que siguen dos persones a títol individual, malgrat que tinguen la condició de regidors, com és el nostre cas, qui hagen de fer les funcions que hauria de fer un govern municipal que s’ha venut als interessos de determinades empreses, com el Sr. Alcalde ha demostrat en reiterades ocasions no volent involucrar-se en defensar el que era millor per als interessos del poble i de la seua gent. Per tant, l’únic responsable d’un contracte que tindrà conseqüències durant anys per als interessos del nostre poble serà l’Alcalde”.

Per últim des de L’Esquerra assenyalen que ells seguiran jugant el seu paper de portar endavant aquelles mesures destinades a fer de Crevillent un lloc millor, apartats de la forma en la que el govern del Partit Popular fa política avantposant els seus interessos propis i de les empreses amigues per davant dels interessos de la gent.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies