“Crevillent està orgullós de la seua llengua”

El Grup Municipal de l’Esquerra vol mostrar la seua satisfacció per l’afluència que va tenir la Trobada d’Escoles en Valencià realitzada enguany al Parc Nou de Crevillent i vol felicitar als docents de la localitat i la comarca per la feina que fan dia a dia per formar les generacions futures qui seran les més plurilingües de la història. Així com també animar a aquells joves que es preparen a instituts i universitats per a ser futurs professionals amb la millor qualificació i capacitació lingüística possible.

Per al portaveu de l’Esquerra, Josep Candela, “Crevillent està orgullós de la seua llengua, durant anys el nostre poble ha acollit a poblacions provinents de fora d’una manera tolerant i integradora, i d’esta mateixa manera es seguirà fent des de col·legis i instituts, sumant des de la nostra valencianitat les competència lingüístiques necessàries en altres idiomes. Des de l’Esquerra avorrim aquells que s’empenyen en fer de les llengües una arma política i només demostra que no tenen un projecte de futur ni de poble ni de País que oferir. El Partit Popular després de tants anys governant encara no ha entès que els polítics estem per a solucionar els problemes de la gent i no per a intentar crear-ne de nous on evidentment no existeixen”.

Des de l’Esquerra afirmen que la millor manera de combatre a aquells que aposten per el discurs de l’odi és no caure en provocacions i ignorar debats estèrils que no tenen ningun fonament pedagògic. D’esta manera, quan el Partit Popular estiga en condicions de fer un debat seré i amb arguments estrictament científics per a millorar la qualitat educativa, seran benvinguts a participar sobre quina és la millor manera de gestionar una realitat plurilingüe.

Per a Candela Muñoz “el PP ha de repensar seriosament si està sent útil per a la societat instalant-se en la radicalitat. No es profitós estar pagant representants polítics que viuen d’esquenes a la realitat i no tenen al centre del seu dia a dia els vertaders problemes que com a societat hem d’afrontar junts per tal d’eixir endavant”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies