“Moros i Cristians de Crevillent d’Interés Turístic Internacional”

El Grup Municipal de l’Esquerra de Crevillent felicita a totes les festeres i festers, i al poble de Crevillent en general, per la notícia de la declaració d’Interès Turístic Internacional a les festes de Moros i Cristians de Crevillent. Així com agrair a la Junta de l’Associació de Festes “Sant Francesc d’Assís” pel treball constant en aconseguir esta concessió. Animem a seguir dignificant la Festa i a fer-la més inclusiva, participativa i universal. Per al portaveu de l’Esquerra i representant de l’Ajuntament en la Junta de l’Associació de Moros i Cristians, Josep Candela, “és el moment també de les institucions d’aprofitar esta declaració per rellançar turísticament Crevillent, ara que tenim dos festes amb este reconeixement, una singularitat que molts pocs pobles tenen. Sense oblidar des de les institucions que el primer que hem de cuidar és als comparsistes que amb la seua faena fan que tot siga possible, per això animem a treballar donant cobertura legal i seguretat jurídica a la Festa amb l’aprovació d’una Ordenança específica per a les Comparses per fer-los més fàcils les coses”. Per a l’Esquerra hui és un d’alegria amb la tant esperada notícia, la qual estàvem segurs que prompte o tard havia d’arribar.

Crevillent, 26 d’octubre de 2017

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies