“Hidraqua: fent negoci de l’aigua dels crevillentins fins al 2042”

El Grup Municipal de l’Esquerra adverteix i demana estar alerta davant de la constant campanya de propaganda que fan les empreses adjudicatàries dels serveis públics privatitzats, tal com fa Hidraqua o Vinalopó Salud. Empreses que paguen anuncis en xarxes socials, televisió local o periòdics amb els beneficis que obtenen dels contractes a gran escala que el Partit Popular ha concedit de manera ininterrompuda.

El cas d’Hidraqua és un dels més significatius al ser la partida dels pressupostos més gran que paga el poble de Crevillent cada any i amb una pròrroga de contracte fins a l’any 2042. Des de l’Esquerra manifesten que l’últim capítol representat amb una “cata de aguas” demostra com la informació és deformada en benefici propi.

L’Esquerra considera desaconsellable equiparar l’aigua embotellada amb l’aigua de l’aixeta. És cert que esta última passa tots els controls i no hi ha cap perill de consumir-la, faltaria més, però d’això a equiparar-la amb l’aigua embotellada és saltar-se totes les recomanacions de consum d’aigua de baixa mineralització per a casos de persones amb problemes renals, hipertensió o recent nascuts . És de sobres conegut per la ciutadania que l’aigua de l’aixeta de Crevillent conté un nivell alt de cal, cosa que es nota en el seu sabor o en les calcificacions que provoca en els electrodomèstics, un element el calci que és necessari per a la vida però el qual s’ha de controlar i acompanyar d’una alimentació rica en Vitamina D per a la seua assimilació.

Per últim, relativitzar com fan els responsables d’Hidraqua afirmant que el sabor de l’aigua és una qüestió subjectiva, és viure en una dimensió paral·lela. Una dimensió on els teus beneficis econòmics estan lligats a un major consum d’aigua.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies