L’Ajuntament de Crevillent obri el termini d’oposicions per a una plaça lliure de Tècnic d’Esports

L’Ajuntament de Crevillent ha obert el termini per a presentar-se a l’oposició lliure d’un tècnic d’esports. Esta plaça ha eixit a concurrència pública després de les negociacions entre el govern municipal i el Grup Municipal de L’Esquerra. El termini de presentacions d’instàncies acaba el 6 de juny i es poden consultar les bases a la pàgina web municipal.

La plaça que va quedar bloquejada en un primer moment venia determinada per unes característiques que des de L’Esquerra consideraven que no garantien la igualtat d’oportunitats, és per este motiu que L’Esquerra va condicionar l’aprovació de la plaça a la modificació de les bases per unes noves. Així basant-se en altres convocatòries com les d’Alcoi o Calatayud, entre altres, els regidors de L’Esquerra van treballar per presentar les modificacions necessàries per a pactar una nova convocatòria.

Els canvis que s’han aplicat són en primer lloc que l’oposició passa a ser lliure i no de concurs, garantint la igualtat d’oportunitats de qui encara no haja treballat, un cas comú entre les generacions més joves. Així es podrà demostrar l’experiència o les qualitats de l’opositor en l’exercici pràctic però sense ser determinant. També s’han eliminat els màsters que eren una condició per a accedir, d’esta manera qualsevol llicenciat o graduat en Educació Física podrà presentar-se. Este punt era important per garantir que no hi haguera cap ombra d’enxufisme cap a qui tenia un dels dos únics màsters que concretament s’havien posat com a requisit.

El fet que passe a ser una oposició “lliure” ha permés que la plaça d’eixe de ser interina apostant per l’estabilitat laboral i que el temari passe de 31 temes a 90, cosa que busca l’excel·lència del seleccionat i al temari provisional s’han afegit temes sobre diversitat funcional perquè este aspecte siga un dels pilars més forts de la nova persona seleccionada, i també temes de seguretat en les instal·lacions esportives o temes com el fenomen de l’obesitat infantil.

Per al portaveu de L’Esquerra, Josep Candela “s’ha aconseguit per una banda garantir la igualtat d’oportunitats i per altra que els clubs esportius de Crevillent deixen de patir el buit de no comptar amb un tècnic i que tants problemes ha comportat estos últims anys. Una vegada més hem demostrat que es pot ser útil sense renunciar ni al més mínim dels nostres principis”.

Per últim, un altre dels condicionants és que el tribunal haurà d’estar compost per una majoria de tècnics d’esports de fora de l’Ajuntament de Crevillent i que tinguen la mateixa categoria de la plaça.

 

 

Crevillent, 11 maig 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies