L’Esquerra torna a demanar la inspecció i neteja del tub de la rambla

El Grup Municipal ha tornat a demanar la neteja de la conducció que va per baix del passeig de la Rambla de Castellar i que travessa el poble de Crevillent. Esta demanda ja fou presentada com a prec a alcaldia en desembre de 2016.

Des del grup d’esquerres afirmen que en diverses comissions, com la d’hisenda i patrimoni, el seu portaveu també ha expressat la necessitat de contractar una revisió de l’estat en que es troba este entubament on van a parar les precipitacions recollides en bona part de la serra crevillentina. Este túnel que data dels anys setanta va implicar en el seu dia la modificació del llit natural de la rambla i en els últims temps s’ha acabat per urbanitzar esta zona fins a l’estat actual que ara veiem.

Per a Candela Muñoz “és important conèixer quin és l’estat real de la canalització en tots els seus trams, ja que de la seua capacitat depèn l’evacuació fluvial més gran que pot rebre Crevillent des de la serra. Per això, sent coneixedors del comportament de les precipitacions en la nostra zona ens hauria de preocupar o almenys responsabilitzar-nos del que implica tenir una rambla urbanitzada i minimitzar els problemes que pogueren sorgir”.

Per al Grup de L’Esquerra, conclouen, el més important és que l’Ajuntament de Crevillent i la Confederació Hidrogràfica del segura es posen d’acord per a la revisió periòdica d’este barranc ja que durant dècades diverses restes s’hauran anat dipositant al seu interior a causa de vingudes d’aigua. Les últimes setmanes alguns dels veïns que viuen a la zona sud d’on acaba este entubament han compartit a les xarxes socials el fem que eixia de la boca meridional d’este túnel quan hi ha dies amb precipitacions moderades, cosa que indicaria com han afirmat els regidors de l’Esquerra que hi ha trams amb brutícia siga per arrossegaments o per deposicions de les canalitzacions adjacents.

Crevillent, 17 octubre 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies