Hem de conformar un govern que jubile l’amiguisme i les privatitzacions a Crevillent

El Grup Municipal de L’Esquerra considera que la notícia sobre la investigació a l’alcalde de Crevillent i altres membres per part de la Fiscalia és un episodi més d’un govern caducat que ha sembrat de dubtes la gestió municipal a causa de les seues privatitzacions i adjudicacions a empreses que tenen molt a deure al Partit Popular però que no han significat una millora en les condicions de vida de la majoria crevillentina. Per a L’Esquerra era qüestió de temps que el govern del Partit Popular tornés a acabar davant d’un jutjat i ha volgut recordar que el govern de César Asencio en els últims anys ha hagut de rectificar a base de denúncies de l’oposició, sense elles per exemple no s’haguera modificat la manera de retirar l’amiant en Imperial ni s’haguera deixat de portar els residus urbans a la planta d’Abornasa. Totes elles no van tenir responsabilitats penals per al Partit Popular però van servir per a fer els canvis que L’Esquerra demanava.

En paraules de Josep Candela, portaveu de la formació, «la banda sonora d’este govern sona antiquada i a toga negra perquè principalment porten anys negant-se a escoltar a l’oposició ni volen reconéixer que a vegades hi ha altra manera de fer les coses. A sis mesos d’unes eleccions el poble vol escoltar propostes i no un seguit de polítics i funcionaris cobrint-se una vegada més les esquenes. Però que tinga clar el Partit Popular i el poble de Crevillent que si hi ha un canvi de govern l’amiguisme quedarà jubilat d’esta institució independentment del que vinga a dir una sentència«.

Segons L’Esquerra és prompte per a demanar responsabilitats quan encara no es coneix el fons de la investigació però volen recordar que un fiscal o una jutge no acusen sense proves només perquè ho diga l’oposició sinó perquè les coses no es fan de la millor manera possible per molt legal que puguen ser al final. I en este sentit Candela Muñoz ha volgut remarcar que «tot el món coneix quina ha sigut la manera de funcionar del Patronat d’Esports i entre quines poques mans s’ha gestionat com perquè ens vinguen amb legalismes d’advocat en excedència«.

L’Esquerra ha acabat reafirmant la importància de les eleccions locals de 2019 on és crucial que la coalició formada per PP i Ciudadanos no sume una majoria que impedisca el canvi que la gent al carrer està demanant.

 

 

Crevillent, 11 desembre 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies