PP-Hidraqua pacten una nova pujada de l’aigua en Crevillent

L’Esquerra ha qualificat de «prendre el pèl» el pacte al que han acordat entre el govern municipal i Hidraqua per a pujar la factura de l’aigua, l’anunci fet per l’Alcalde del Partit Popular no implica una pujada en la pròxima factura, però sí que ho farà en els pròxims mesos una vegada hagen passat les eleccions municipals. En este sentit han denunciat l’ocultisme i secretisme amb el qual han tractat este tema, més encara en conéixer que se li abonarà a Hidraqua un suposat deute que es remet al 2015, el que confirma que el PP esperava esgotar la legislatura sense desvelar estes negociacions fins que no ha pogut amb la pressió de l’empresa privada.

El portaveu Josep Candela ja va avisar en el plenari d’octubre que estes negociacions es podien estar realitzant des que va pujar el preu de l’aigua del Taibilla i ha lamentat que en tot l’any 2018 no s’haja convocat ni una sola volta la Comissió d’Aigües per molt que des del seu Grup s’haguera demanat de manera reiterativa per a explicar que anava a fer-se.

En paraules del regidor «el PP sap de sobra que açò implicarà una pujada del preu de l’aigua per al contribuent per molt que vulguen disfressar-ho de reequilibri econòmic fins que passen les eleccions. Tot seria millor si deixaren de tractar a la ciutadania com a menors d’edat per mitjà d’utilitzar eufemismes. Per això li demanem que per una vegada siguen valents i expliquen que la seua política de privatitzar l’aigua fins a l’any 2042 porta aparellat que quan disminuïsquen els beneficis la balança sempre caiga a favor de l’empresa i no del ciutadà«.

L’Esquerra també ha criticat que el govern de César Asencio vulga pagar a Hidraqua sense tindre encara el resultat de l’auditoria que hi ha de resoldre quin és el deute exacte amb l’empresa i ha deixat clar que el seu Grup s’oposarà a qualsevol modificació de crèdits que vaja a engrossir els ingressos d’esta empresa sense abans tindre l’estudi que defenga els interessos de l’Ajuntament.

«No té cap excusa que açò es faça ara ràpidament i mal quan s’està jugant amb una part important del pressupost de la ciutadania. Estem farts d’escoltar com s’eviten responsabilitats al·legant falta de personal. Han tingut una legislatura s’encera per a fer una auditoria del contracte més gran que gestiona este Ajuntament. Definitivament deuen reconéixer que este govern està desbordat i no dóna per a més» hi concloïa el portaveu de L’Esquerra.

 

Crevillent, 13 desembre 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies