L’Esquerra mostra la seua preocupació per l’augment de les ocupacions il·legals

El Grup Municipal de L’Esquerra ha mostrat la seua preocupació per les ocupacions que estan estenent-se a barris que fins ara no patien este fenomen i han demanat des de la Comissió de Règim Interior que es demane un informe a les forces i cossos de seguretat per tenir detallades quines són les vivendes ocupades. D’esta manera afirmen, es podran prendre millors mesures també des del consistori en aquelles competències que són municipals.

En paraules de la regidora Anna Vanessa Mas «no és suficient delegar tota la responsabilitat en les forces policials, ja que hi ha mesures de convivència ciutadana o de neteja que sí que es poden prendre per part de la política. És una evidència que la degradació de certs barris atrau este tipus d’ocupacions que porten aparellades l’eclosió de problemes de delinqüència. És per això que hi ha barris que necessiten una rehabilitació integral i la mediació amb els bancs propietaris de vivendes desocupades per tal que estes acaben sent llogades de manera social per un patró de gent que no siga problemàtica«.

Per a L’Esquerra hi ha un «Crevillent oblidat» que cada vegada es fa més patent en els barris amb més antiguitat. Afirmen que no és només una qüestió d’extraradi sinó que barris com el de Sant Rafel o el mateix casc antic del centre conformen un panorama moltes vegades desolador i denoten que no s’ha fet cap política urbanística al respecte en molt de temps més que canviar la calçada.

«Cases degradades i solars són un escenari que es repeteix mentre l’administració defuig de la seua responsabilitat perquè han apostat en què tot ho determine la llei de l’oferta i la demanda privada. Per què no complementar-nos? On estan els plans urbanístics d’este Ajuntament a més del Pla General?» es pregunta la regidora de L’Esquerra.

Crevillent, 13 desembre 2018

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies