Noranta anys fent música, noranta anys fent història a Crevillent

La Societat Unió Musical de Crevillent compleix 90 anys aquest set de Gener i ho celebrarà, com no podia ser d’altra forma, fent música. A partir de les set de la vesprada del pròxim dilluns, la banda de la Societat eixirà de cercavila pels carrers de Crevillent des de la seua seu fins a l’Ajuntament, on es celebrarà un acte institucional. La cercavila es tornarà a reprendre de tornada a la seu de la Societat.

El set de Gener del 1929, les dues bandes existents, la Primitiva i la Filharmònica, signaren l’acta fundacional de la Societat Unió Musical de Crevillent. 90 Anys després, els hereus i les hereves d’aquells músics celebren l’aniversari de la Unió i els més de 150 anys que porta aquesta societat a les esquenes com a continuadora de les bandes més antigues de la nostra ciutat.

Año 1929: Primera fotografía coneguda de la Societat Unió Musical de Crevillent, mesos després de la seua constitució.

La seva actual presidenta, Loles Mas afirma que aquest any serà un any de celebració ple d’activitats organitzades per la societat

Fotografía de Ramón Hurtado. Darrera fotografía de tots els músics de la banda de la Societat. El passat 22 de Desembre del 2018.

que presideix. A més a més, afegeix: “Aquest primer acte serà als carrers de Crevillent. Devem molt al nostre poble i volem celebrar-ho amb els seus ciutadans i les seues ciutadanes.”

 

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies