Este dijous L’Esquerra de Crevillent presenta els components de la candidatura del canvi

El Grup Municipal de L’Esquerra presentarà este dijous a les 20 hores en la Casa de la Cultura la seua llista per a les eleccions locals de 2019. En este acte es podrà conèixer a totes les persones que ocuparan un lloc en la candidatura, a què es dediquen o quines són les seues motivacions per a formar part d’ella.

Des de L’Esquerra es va encetar un procés per fer una llista que fora el més representativa possible de la societat crevillentina i afirmen haver-ho aconseguit. Una llista en que es pot trobar persones dedicades a la sanitat, l’educació, la cultura, la música,  la cooperació, comerciants, persones provinents de les pedanies, persones residents europees, gent treballadora i valenta que es desvetllarà en el mateix acte i que fins al moment només coneixem els 12 primers llocs gràcies al cartell de convocatòria.

Per últim, L’Esquerra de Crevillent convida a tot el poble de Crevillent a acudir a l’acte, ja que és la millor manera de conèixer de primera mà quines són les propostes i la millor opció per poder destriar a l’hora de votar el proper 26 de maig.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies