La pròxima expedició de DNI a Crevillent serà el dilluns 28 d’octubre

El lliurament de números es realitzarà prèviament, a les 8.15 hores, a la porta de l’Ajuntament

 

Crevillent (22/10/2019).- El pròxim repartiment de números per a la tramitació del DNI es realitzarà el dilluns, 28 d’octubre, a les 8.15 hores a la porta de l’Ajuntament de Crevillent. Seguidament s’iniciarà l’expedició del Document Nacional d’Identitat a la Casa de Cultura, situada en carrer LLavador núm. 7. Es repartiran un total de 45 números i un únic número per persona.

Per a dur a terme aquest tràmit és necessari aportar una fotografia recent i en color del rostre del sol·licitant, amb una grandària de 32×26 mil·límetres, fons uniforme blanc i llis, presa de front amb el cap totalment descobert i sense ulleres de cristalls foscos o qualsevol altra peça que puga impedir o dificultar la identificació de la persona.

La fotografia haurà de mostrar clarament l’oval de la cara, ser d’alta resolució i estar revelada en paper fotogràfic de bona qualitat. El document serà recollit obligatòriament per l’interessat el dia hàbil següent. S’haurà d’acudir  a l’expedició amb els següents requisits:

REQUISITS NECESSARIS

 

REQUISITS GENERALS
 • 1 FOTO CARNET
 • 12’00 EUROS
RENOVACIÓ PER PERDUDA
 • 1 FOTO CARNET   (SI ESTÀ CADUCAT)
 • 12’00 EUROS
RENOVACIÓ PER CANVI DE DOMICILI
 • 1 FOTO CARNET
 • CERTIFICAT EMPADRONAMENT
RENOVACIÓ PER ROBATORI
 • 1 FOTO  CARNET   (SI ESTÀ CADUCAT)
 • 12’00 EUROS
 • DENÚNCIA
MENORS D’EDAT.- Acompanyats de pare o mare amb el seu DNI
PRIMERA VEGADA
 • 1 FOTO CARNET
 • 12’00 EUROS
 • PARTIDA NAIXEMENT
 • CERTIFICAT EMPADRONAMENT
RENOVACIÓ
 • 1 FOTO CARNET
 • 12’00 EUROS

 

La próxima expedición de DNI en Crevillent será el lunes 28 de octubre

 

 • La entrega de números se realizará previamente, a las 8:15 horas, en la puerta del Ayuntamiento

 

Crevillent (22/10/2019).- El próximo reparto de números para la tramitación del DNI se realizará el lunes, 28 de octubre, a las 8:15 horas en la puerta del Ayuntamiento de Crevillent. Seguidamente se iniciará la expedición del Documento Nacional de Identidad en la Casa de Cultura, situada en calle LLavador nº 7. Se repartirán un total de 45 números y un único número por persona.

Para llevar a cabo este trámite es necesario aportar una fotografía reciente y en color del rostro del solicitante, tamaño 32×26 milímetros, con fondo uniforme blanco y liso, tomada de frente con la cabeza totalmente descubierta y sin gafas de cristales oscuros o cualquier otra prenda que pueda impedir o dificultar la identificación de la persona.

La fotografía deberá mostrar claramente el óvalo de la cara, ser de alta resolución y estar revelada en papel fotográfico de buena calidad. El documento será recogido obligatoriamente por el interesado el día hábil siguiente. Se deberá  acudir a la expedición con los siguientes requisitos:

REQUISITOS NECESARIOS

 

REQUISITOS GENERALES
 • 1 FOTO CARNET
 • 12’00 EUROS
RENOVACION POR PERDIDA
 • 1 FOTO CARNET   (SI ESTA CADUCADO)
 • 12’00 EUROS
RENOVACION POR CAMBIO DE DOMICILIO
 • 1 FOTO CARNET
 • CERTIFICADO EMPADRONAMIENTO
RENOVACION POR ROBO
 • 1 FOTO  CARNET   (SI ESTA CADUCADO)
 • 12’00 EUROS
 • DENUNCIA
MENORES DE EDAD.- Acompañados de padre o madre con su DNI
1ª VEZ
 • 1 FOTO CARNET
 • 12’00 EUROS
 • PARTIDA NACIMIENTO
 • CERTICADO EMPADRONAMIENTO
RENOVACIÓN
 • 1 FOTO CARNET
 • 12’00 EUROS

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies