Jesús Ruiz: “De res serveix començar un projecte i deixar-ho a mig fer”

El portaveu de Compromís critica que Cèsar August Asencio no haja sigut capaç, en 24 anys, de dotar d’un sanejament adequat al barri de l’Estació

Crevillent (29/11/2019).- Crevillent avança en l’obra de connexió del col·lector de l’Estació amb la xarxa de sanejament del nucli urbà després del coneixement de la recent adjudicació de la direcció de l’obra. Segons el portaveu del grup municipal Compromís per Crevillent, l’obra de millora del col·lector del barri de l’Estació és només un dels molts projectes que va deixar a mig fer el PP durant el seu govern.

Jesús Ruiz recorda al exalcalde, César Augusto Asencio, que va ser Compromís des de l’oposició, i no el Partit Popular, qui va mantindre converses amb la direcció de la EPSAR, a través de la col·laboració d’Aitana Mas, en aquell moment Directora General en el Govern Autonòmic, perquè es donara prioritat al projecte després d’anys de paralització amb els anteriors governs del PP de Camps i Fabra.

Per molt que s’obstine el Sr. Cèsar August Asencio la realitat és molt tossuda, amb els governs autonòmics del PP el barri de l’Estació no ha tingut el sanejament que mereixen els seus veïns i durant anys l’obra ha estat en el calaix de l’oblit, sense pressupost i sense l’adjudicació a cap empresa per a la realització de les obres.

Amb un govern progressista en la Generalitat i amb les gestions realitzades per aquest grup municipal hem aconseguit, en primer lloc, que hi haja un pressupost de més de mig milió d’euros i, per continuar, que s’haja adjudicat l’obra a l’empresa.

Ara ja podem dir que l’obra està en marxa i que en pocs mesos es farà realitat el sanejament del barri de l’Estació. De res serveix començar un projecte i deixar-ho a mig fer, en lloc d’acabar-lo perquè ho gaudisquen els veïns i veïnes de Crevillent. En lloc d’això ha ocorregut tot el contrari, el col·lector de sanejament del barri ha estat anys sense utilitzar, deteriorant-se amb el pas del temps i sense servir al seu propòsit. Alguna explicació seriosa hauria de donar l’antic alcalde perquè aquest, com altres assumptes, és un dels marrons que haurà de gestionar el nou Govern del Canvi.

Asencio també hauria d’explicar de què serveix fer un projecte per al Teatre Chapí, si no ha sigut capaç de construir-lo perquè els crevillentins l’utilitzen i el disfruten, o de què serveix alçar l’edifici del CRIS, si no és capaç de posar-lo en marxa per a proporcionar un servei adequat a les persones amb malaltia mental. De la mateixa forma l’anterior govern hauria d’explicar de què serveix projectar tres camps de futbol o una piscina si després no han sigut capaços d’acabar res. No hi ha excusa possible, no estem davant un govern que va durar quatre anys, estem davant un exalcalde, i un Partit Popular, que va estar 24 anys en el poder.

Jesús Ruiz: “De nada sirve comenzar un proyecto y dejarlo a medias”

  • El portavoz de Compromís reprocha a César Augusto Asencio no haber sido capaz, en 24 años, de dotar de un saneamiento adecuado al barrio de La Estación

Crevillent (29/11/2019).- Crevillent avanza en la obra de conexión del colector de La Estación con la red de saneamiento del núcleo urbano tras el conocimiento de la reciente adjudicación de la dirección de la obra. Según el portavoz del grupo municipal Compromís per Crevillent, la obra de mejora del colector del barrio de La Estación es sólo uno de los muchos proyectos que dejó a medias el PP durante su gobierno.

Jesús Ruiz recuerda al exalcalde, César Augusto Asencio, que fue Compromís desde la oposición, y no el Partido Popular, quien mantuvo conversaciones con la dirección de la EPSAR, a través de la colaboración de Aitana Mas, entonces Directora General en el Gobierno Autonómico, para que se diera prioridad al proyecto después de años de paralización con los anteriores gobiernos del PP de Camps y Fabra.

Por mucho que se empeñe el Sr. César Augusto Asencio la realidad es muy tozuda, con los gobiernos autonómicos del PP el barrio de La Estación no ha tenido el saneamiento que merecen sus vecinos y durante años la obra ha estado en el cajón del olvido, sin presupuesto y sin la adjudicación a ninguna empresa para la realización de las obras.

Con un gobierno progresista en la Generalitat y con las gestiones realizadas por este grupo municipal hemos conseguido, en primer lugar, que haya un presupuesto de más de medio millón de euros y, para continuar, que se haya adjudicado la obra a la empresa.

Ahora ya podemos decir que la obra está encauzada y que en pocos meses se hará realidad el saneamiento del barrio de La Estación. De nada sirve comenzar un proyecto y dejarlo a medias, en lugar de acabarlo para que lo disfruten los vecinos y vecinas de Crevillent. En lugar de eso ha ocurrido todo lo contrario, el colector de saneamiento del barrio ha estado años sin utilizar, deteriorándose con el paso del tiempo y sin servir a su propósito. Alguna explicación seria debería dar el antiguo alcalde porque este, como otros asuntos, es uno de los marrones que tendrá que gestionar el nuevo Gobierno del Cambio.

Asencio también debería explicar de qué sirve hacer un proyecto para el Teatro Chapí, si no ha sido capaz de construirlo para el uso y disfrute de los crevillentinos, o de qué sirve levantar el edificio del CRIS, si no es capaz de ponerlo en marcha para proporcionar un servicio adecuado a las personas con enfermedad mental. De la misma forma el anterior gobierno debería explicar de qué sirve proyectar tres campos de fútbol o una piscina si después no han sido capaces de acabar nada. No hay excusa posible, no estamos ante un gobierno que duró cuatro años, estamos ante un exalcalde, y un Partido Popular, que estuvo 24 años en el poder.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies