És difícil votar en contra d’una cosa que no s’ha presentat

El portaveu del PP de Crevillent, Miguel Ángel Sánchez, ha afirmat en nota de premsa que el Consell del Botànic ha votat en contra d’una esmena del Grup parlamentari Popular per a la construcció d’una rotonda a l’eixida del terme municipal.

«El senyor Sánchez del PP ha d’informar-se millor abans de fer certes afirmacions. No és veritat que el PP a les Corts Valencianes haja presentat una esmena demanant la construcció d’eixa rotonda, de fet es pot comprovar com a l’esmena territorialitzada que fa el seu partit no fan cap menció al nostre municipi. Per tant, el portaveu del PP menteix als veïns i veïnes de Crevillent.»

Des de Compromís, el Portaveu Municipal Jesús Ruiz puntualitza que la carretera N-340 no és de competència autonòmica sinó Estatal. El regidor del PP ni sap què presenta el seu partit al parlament valencià ni coneix les competències de cada administració però sí que s’atreveix a donar lliçons de moralitat i dir que no tenim sensibilitat i que som uns sectaris quan el que no ha fet els deures ha sigut ell i el PP, que no ha fet ni una sola esmena als pressupostos sobre el nostre municipi».

El portaveu del Partit Popular hauria de mostrar el document amb l’esmena presentada, o demanar disculpes a tots els crevillentins i crevillentines per la seua desinformació.

Conclouen des de Compromís apuntant que aquesta ficada de pota del Partit Popular suposa una mostra de la seua pròpia desorientació i frustració després d’haver perdut els governs de la Generalitat en 2015 i el de Crevillent al 2019. L’evidència és que els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a este any són els que més inversions i transferències de capital han portat a la província d’Alacant en la història estant un 2,3% per damunt del nostre pes poblacional, i el nostre municipi tindrà la inversió més desitjada per a tots els crevillentins que portarà el nou Teatre Chapí.

Es difícil votar en contra de una cosa que no se ha presentado

El portavoz del PP de Crevillent, Miguel Ángel Sánchez, ha afirmado en nota de prensa que el Consejo del Botánico ha votado en contra de una enmienda del Grupo parlamentario Popular para la construcción de una rotonda a la salida del término municipal.

«El señor Sánchez del PP tiene que informarse mejor antes de hacer ciertas afirmaciones. No es verdad que el PP haya presentado a las Cortes Valencianas una enmienda pidiendo la construcción de esa rotonda, de hecho se puede comprobar que en la enmienda territorializada que hace su partido no hacen ninguna mención a nuestro municipio. Por lo tanto, el portavoz del PP miente a los vecinos y vecinas de Crevillent.»

Desde Compromís, el Portavoz Municipal Jesús Ruiz puntualiza que la carretera N-340 no es de competencia autonómica sino Estatal. El concejal del PP ni sabe qué presenta su partido en el parlamento valenciano ni conoce las competencias de cada administración pero sí que se atreve a dar lecciones de moralidad y decir que no tenemos sensibilidad y que somos unos sectarios cuando el que no ha hecho los deberes ha sido él y el PP que no ha hecho ni una sola enmienda a los presupuestos sobre nuestro municipio».

El portavoz del Partido Popular tendría que mostrar el documento con la enmienda presentada, o pedir disculpas a todos los crevillentinos y crevillentinas por su desinformación.

Concluyen desde Compromís apuntando que esta metedura de pata del Partido Popular supone una muestra de su propia desorientación y frustración después de haber perdido los gobiernos de la Generalitat en 2015 y el de Crevillent al 2019. La evidencia es que los presupuestos de la Generalitat Valenciana para este año son los que más inversiones y transferencias de capital han llevado en la provincia de Alicante en la historia estando un 2,3% por encima de nuestro peso poblacional, y nuestro municipio tendrá la inversión más esperada para todos los crevillentinos y crevillentinas que traerá el nuevo Teatro Chapí.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies