1r Comunicat de l’Ajuntament de Crevillent «Coronavirus (COVID-19)»

L’Ajuntament de Crevillent, davant les recomanacions adoptades pel Govern Estatal i la Generalitat Valenciana, com a mesures preventives per a evitar l’expansió del coronavirus COVID-19 i després d’haver mantingut una reunió de la Comissió de Seguiment del Govern Municipal de la pandèmia aquest dimecres 11 de març, vol transmetre que, de manera complementària a estes recomanacions i amb caràcter preventiu, l’Alcalde acorda:

Aplaçar els actes organitzats per l’Ajuntament de Crevillent i aquells organitzats per les entitats cíviques que es desenvolupen en edificis municipals. L’aplaçament afecta a tots els actes públics i socials que es desenvolupen tant en recintes municipals tancats com a l’aire lliure.

Suspendre les activitats en les instal·lacions esportives municipals de Crevillent.

Suspendre les activitats lúdiques i esportives del Centre de Majors i el Centre Jove, mantenint els Serveis Públics ordinaris dels centres.
En la Casa Municipal de Cultura, Biblioteca i Centre Jove es limita l’accés als espais.

Respecte als actes organitzats per entitats cíviques de Crevillent que no es realitzen en edificis públics, es recomana per part de l’Ajuntament que siguen aplaçades.

Ens trobem davant una situació de caràcter excepcional i per tant, les mesures i decisions que s’estan prenent tenen també caràcter excepcional. Durant els propers dies, es tornarà a fer un comunicat amb actuacions o actualitzacions seguint les informacions que rebran per part de les autoritats sanitàries i d’emergències.

Estes decisions es fan extenses fins al proper dilluns a les 00:00h. Des de l’Ajuntament de Crevillent volem traslladar als ciutadans i ciutadanes la confiança en les autoritats sanitàries i els emplaça a seguir les recomanacions corresponents.

Estes mesures tenen l’objectiu de prevenir la propagació del coronavirus Covid-19 i donar tranquil·litat a tota la població.

Es recomana seguir les indicacions dels organismes corresponents mitjançant canals oficials.

Suspensió de les activitats públiques d’esta semana (09/03/2020-15/03/2020)
– Coronavirus COVID-19 –

Dijous:

 •   Acte de Turisme
 •   Presentació del llibre “Distopia al peu de la Vella”
 •   Xarrada “Coeducació, ciberviolències i noves relacions digitals”Divendres:
 •   Dinar “Perfils de Dones”
 •   Projecció ACCLIVIS
 •   Exposició de pintura Pérez-Gil
 •   Concert Coro AmistadDiumenge:

 Marxa per la Igualtat

 

1er Comunicado del Ayuntamiento de Crevillent – Coronavirus COVID-19 –

El Ayuntamiento de Crevillent, ante las recomendaciones adoptadas por el Gobierno Estatal y la Generalitat Valenciana, como medidas preventivas para evitar la expansión del Coronavirus Covid-19 y después de haber mantenido una reunión de la Comisión de Seguimiento del Gobierno Municipal de la Pandemia este miércoles 11 de marzo, quiere transmitir que, de manera complementaria a estas recomendaciones, y con carácter preventivo el Alcalde acuerda:

Aplazar los actos organizados por el Ayuntamiento de Crevillent y aquellos organizados por las entidades cívicas que se desarrollan en los edificios municipales. El aplazamiento afecta a todos los actos públicos y sociales que se desarrollan tanto en recintos municipales cerrados como al aire libre.

Suspender las actividades en las instalaciones deportivas municipales de Crevillent. Suspender las actividades lúdicas y deportivas del Centro de Mayores y el Centre Jove, manteniendo los Servicios públicos ordinarios de los centros.

En la Casa Municipal de Cultura, Biblioteca y Centre Jove se limita el acceso a los espacios.

Respecto a los actos organizados por entidades cívicas de Crevillent que no se realicen en edificios públicos, se recomienda por parte del Ayuntamiento que sean aplazadas.

Nos encontramos ante una situación de carácter excepcional y por tanto las medidas y decisiones que se están tomando tienen también carácter excepcional.

Durante los próximos días se volverá a realizar un comunicado con actuaciones o actualizaciones según los informes que se reciban por parte de las autoridades sanitarias y de emergencias.

Estas decisiones están vigentes hasta el próximo lunes a las 00:00h. Desde el Ayuntamiento de Crevillent queremos trasladar a los ciudadanos y ciudadanas la confianza en las autoridades sanitarias y las emplaza a seguir las recomendaciones correspondientes. Estas medidas tienen el objetivo de prevenir la propagación del coronavirus Covid-19 y dar tranquilidad a toda la población.

Se recomienda seguir las indicaciones de los organismos correspondientes a través de canales oficiales.

 

Suspensión de las actividades públicas de esta semana (09/03/2020-15/03/2020)
– Coronavirus COVID-19 –

Jueves:

 •   Acto de Turismo
 •   Presentación del libro «Distopía al pie de la Vieja»
 •   Charla «Coeducación, ciberviolències y nuevas relaciones digitales»Viernes:
 •   Comida «Perfiles de Mujeres»
 •   Proyección ACCLIVIS
 •   Exposición de pintura Pérez-Gil
 •   Concierto Coro Amistad

Domingo:

 Marcha por la Igualdad

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies