Crevillent entrega bates a cinc hospitals de la província

L’Ajuntament realitza el repartiment de les bates elaborades per voluntaris i empreses de Crevillent a l’Hospital de Torrevella, l’Hospital del Vinalopó, l’Hospital General d’Elx, l’Hospital General d’Elda i a l’Hospital General d’Alacant

Crevillent (23/04/2020).- L’Ajuntament de Crevillent ha fet lliurament aquest dijous al voltant de 1.500 bates protectores elaborades per més de 60 voluntaris i voluntàries, amb material donat per les empreses de la localitat, per a contribuir a la protecció del personal sanitari enfront del COVID-19.

El lliurament es va realitzar durant la vesprada d’ahir a la Casa Consistorial a diversos sanitaris de Crevillent, que seran els encarregats de repartir aquest material entre els seus respectius hospitals. Un fet que, segons el regidor d’Espais Públics, Marcelino Giménez, pretén servir de reconeixement a tots els crevillentins i crevillentines que estan treballant als centres sanitaris i que es troben en primera línia contra el coronavirus, així com en agraïment a la gran tasca que estan desenvolupant des del primer dia d’aquesta pandèmia.

Concretament, les bates seran repartides entre cinc hospitals de la província: Hospital Universitari de Torrevella, Hospital Universitari del Vinalopó, Hospital General Universitari d’Elx, Hospital General Universitari d’Elda “Virgen de la Salud” i Hospital General Universitari d’Alacant.

Des de la Regidoria d’Espais Públics agraeixen immensament la col·laboració de tots els veïns i veïnes que han participat voluntàriament en aquesta iniciativa i aquells que hui en dia volien unir-se a la confecció i no els ha sigut possible. “Des de l’Ajuntament continuarem coordinant i estant pendents de qualsevol forma per ajudar a la nostra gent”.

Marcelino Giménez ha destacat que, amb aquesta iniciativa, els crevillentins i crevillentines han deixat a un costat les seues creences i posicionament polític, quedant clar que la seua col·laboració i disposició en aquesta crisi sanitària està per damunt de tot. “Aquest virus i aquesta pandèmia no entenen d’idees ni colors, tenim un enemic comú i es combat millor estant tots a l’una i col·laborant junts, i un bon exemple ha sigut aquesta iniciativa”.

“Amb la donació d’aquestes bates volem servir de transmissor de l’agraïment que la nostra població vol donar a tot el personal sanitari. Els veïns i veïnes de Crevillent volen als seus sanitaris, i per damunt de tot volen protegir-los i agrair-los el treball que estan realitzant. La societat crevillentina s’ha bolcat en aquest projecte, que ha sigut molt emocionant i que ha ratificat una vegada més que el més important que té el nostre poble és la seua gent” afirma l’edil.

A més, l’Ajuntament afirma que donarà bates a la residència de majors “La Purísima”, i màscares i pantalles facials protectores al centre educatiu i assistencial de menors la Caseta de Repòs, on actualment hi ha quatre crevillentins treballant. S’informa també que qualsevol sanitari de la localitat que necessite bates i estiga treballant en algun centre de salut o hospital en el qual inicialment no es reparteixen les bates, que no dubte a posar-se en contacte amb l’Ajuntament, ja que es guardarà una quantitat determinada per a aprovisionar a qui el necessite.

Crevillent entrega batas a cinco hospitales de la provincia

 

  • El Ayuntamiento realiza el reparto de las batas elaboradas por voluntarios y empresas de Crevillent al Hospital de Torrevieja, Hospital del Vinalopó, Hospital General de Elche, Hospital General de Elda y al Hospital General de Alicante

Crevillent (23/04/2020).- El Ayuntamiento de Crevillent ha hecho entrega este jueves de alrededor de 1.500 batas protectoras elaboradas por más de 60 voluntarios y voluntarias, con material donado por las empresas de la localidad, para contribuir a la protección del personal sanitario frente al COVID-19.

La entrega se realizó durante la tarde de ayer en la Casa Consistorial a varios sanitarios de Crevillent, quienes serán los encargados de repartir este material entre sus respectivos hospitales. Un hecho que, según el concejal de Espacios Públicos Marcelino Giménez, pretende servir de reconocimiento a todos los crevillentinos y crevillentinas que están trabajando en los centros sanitarios y que se encuentran en primera línea contra el coronavirus, así como en agradecimiento a la gran labor que están desarrollando desde el primer día de esta pandemia.

Concretamente las batas serán repartidas entre cinco hospitales de la provincia: Hospital Universitario de Torrevieja, Hospital Universitario del Vinalopó, Hospital General Universitario de Elche, Hospital General Universitario de Elda Virgen de la Salud y Hospital General Universitario de Alicante.

Desde la Concejalía de Espacios Públicos agradecen inmensamente la colaboración de todos los vecinos y vecinas que han participado voluntariamente en esta iniciativa y aquellos que a día de hoy querían unirse a la confección y no les ha sido posible. “Desde el Ayuntamiento seguiremos coordinando y estando pendientes de cualquier forma en la que podamos ayudar a nuestra  gente”.

Marcelino Giménez ha destacado que con esta iniciativa los crevillentinos han dejado a un lado sus creencias y posicionamiento político, quedando claro que su colaboración y disposición en esta crisis sanitaria está por encima de todo. ”Este virus y esta pandemia no entienden de ideas ni colores, tenemos un enemigo común y se combate mejor estando todos a una y colaborando juntos, y un buen ejemplo ha sido esta iniciativa”.

“Con la donación de estas batas queremos servir de transmisor del agradecimiento que nuestra población quiere dar a todo el personal sanitario. Los vecinos y vecinas de Crevillent quieren a sus sanitarios, y por encima de todo quieren protegerlos y agradecerles el trabajo que están realizando. La sociedad crevillentina se ha volcado en este proyecto, que ha sido muy emocionante y que ha ratificado una vez más que lo más importante que tiene nuestro pueblo es su gente” afirma el edil.

Además, el Ayuntamiento afirma que donará batas a la residencia de mayores La Purísima, y mascarillas y pantallas faciales protectoras al centro educativo y asistencial de menores la Casita de Reposo, donde actualmente hay cuatro crevillentinos trabajando. Se informa también a cualquier sanitario de la localidad que necesite batas y esté trabajando en algún centro de salud u hospital en el que inicialmente no se vayan a repartir las batas, que no dude en ponerse en contacto con el Ayuntamiento, ya que se guardará una cantidad determinada para aprovisionar a quien lo necesite.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies