L’Ajuntament sol·licita una subvenció per a les obres al Carrer La Font de El Realengo

La Regidoria d’Espais Públics de Crevillent presenta davant Conselleria un projecte per a la renovació de la xarxa d’aigua potable al carrer La Font de la pedania. L’import màxim de la subvenció seria de 60.000 €

 

Crevillent (05/06/2020).- L’Ajuntament de Crevillent ha sol·licitat una subvenció a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per a la renovació de la xarxa d’aigua potable al Carrer La Font del de El Realengo.

El projecte d’obres redactat per l’Oficina Tècnica Municipal compta amb un pressupost total de 135.929 euros i ha sigut presentat davant Conselleria per a optar a les seues subvencions, dirigides als municipis valencians, per a l’execució d’obres en matèria de proveïment d’aigua, sanejament i defensa contra inundacions, unes subvencions que podran constar d’un import màxim per a cada projecte de 60.000 €.

El projecte de la Regidoria d’Espais Públics contempla la substitució de la xarxa d’aigua potable existent de fibrociment  i la renovació del paviment de les voreres existents, recuperant la vorada i duent a terme la col·locació de rajola hidràulica d’unes característiques similars a les que hi ha actualment a la pedania.

Segons Marcelino Giménez, regidor d’Espais Públics, aquesta obra inclourà la construcció, millora i reparació de vials urbans, així com del paviment de les vies públiques, i donarà solució a un problema de fa molts anys. “Volem canviar les canonades de sanejament del Carrer La Font, col·locades fa més de 30 anys ja que, per ser antigues, encara són de fibrociment, generant molts problemes de pèrdues, provocant olors roïnes i deteriorant la calçada” afirma l’edil.

El Ayuntamiento solicita una subvención para las obras en la Calle La Fuente de El Realengo

 

  • La Concejalía de Espacios Públicos de Crevillent presenta ante Consellería un proyecto para la renovación de la red de agua potable en la calle La Fuente de la pedanía. El importe máximo de la subvención sería de 60.000 €

Crevillent (05/06/2020).- El Ayuntamiento de Crevillent ha solicitado una subvención a la Conselleria de Agricultura, Medio Ambiente, Cambio Climático y Desarrollo Rural para la renovación de la red de agua potable en la Calle La Fuente de El Realengo.

El proyecto de obras redactado por la Oficina Técnica Municipal cuenta con un presupuesto total de 135.929 euros y ha sido presentado ante Consellería para optar a sus subvenciones, dirigidas a los municipios valencianos, para la ejecución de obras en materia de abastecimiento de agua, saneamiento y defensa contra inundaciones, unas subvenciones que podrán constar de un importe máximo para cada proyecto de 60.000 €.

El proyecto de la Concejalía de Espacios Públicos contempla la sustitución de la red de agua potable existente de fibrocemento con tubería de fundición y la renovación del pavimento de las aceras existentes, recuperando el bordillo y llevando a cabo la colocación de baldosa hidráulica de unas características similares a las que hay actualmente en la pedanía.

Según Marcelino Giménez, concejal de Espacios Públicos, esta obra incluirá la construcción, mejora y reparación de viales urbanos, así como del pavimento de las vías públicas, y dará solución a un problema que se lleva arrastrando desde hace años. “Queremos cambiar las tuberías de saneamiento de la Calle La Fuente, colocadas hace más de 30 años, ya que al ser antiguas todavía son de fibrocemento, por lo que generan muchos problemas de pérdidas, provocan malos olores y deterioran la calzada” afirma el edil.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies