La Societat Unió Musical de Crevillent es posa en marxa de nou

  • Demà es reprendran els assajos de la banda mantenint totes les restriccions marcades per la FSMCV.

  • Els músics mantindran la distància de seguretat i, tots aquells que puguen, portaran la mascareta durant l’assaig.

Els músics de la banda de la Societat Unió Musical de Crevillent es preparen ja per a tornar als assajos. Demà la meitat de la banda està ja convocada per a iniciar la nova rutina desprès d’aquests mesos parats. No obstant això, la presidenta de la Societat unió Musical de Crevillent (SUMC), Maria Dolores Mas Mas insisteix en que “s’han de mantenir uns estrictes protocols de seguretat per tal de garantir la seguretat dels nostres músics”.

Entre aquestes mesures destaquen la presa de temperatura abans d’entrar, l’obligació de cada músic de romandre tot el que dura l’assaig al lloc on té marcat o el caràcter individual que prenen objectes com un atril o una partitura. Maria Dolores Mas Mas sentenciava: “encara que comencem el treball amb molta il·lusió després de quatre mesos sense veure-nos, hem de mantenir la guàrdia molt alta per tal d’evitar qualsevol problema dins de la banda”.

Com que encara les previsions són incertes, la intenció de l’agrupació és començar a preparar un repertori amb les tres seccions de la banda: vent-metall, vent-fusta i percussió. El director, Manuel Mondéjar afirma que es començarà a treballar amb aquesta formació “per tal de poder mantenir les distàncies de seguretat dins de la sala d’assajos i així garantir la seguretat de tots els membres de la banda”. No obstant això, es planteja el projecte de preparar un concert per a l’estiu. Encara cal enllestir-lo però, com afirma Manuel Mondéjar, “cal trobar un lloc a l’aire lliure on poder reunir-nos tota la banda amb total seguretat.

En esta línea de la seguretat i les garanties, la Societat Unió Musical de Crevillent ha elaborat dos protocols davant la situació actual. En aquests es contemplen les mesures que els músics han de complir obligatòriament per tal d’assajar. Alguns exemples són les restriccions a l’hora d’utilitzar els lavabos, les regulacions durant les entrades i eixides de la seu o la necessitat de mascareta per al director i tots aquells músics que no siguen de vent.

Amb aquestes mesures i amb la situació incerta que a hores d’ara vivim, la SUMC afronta el futur de manera proactiva i sense resignar-se a deixar l’activitat cultural. En esta línea, la presidenta Dolores Mas Mas afirma que “sempre hem sigut un referent cultural a Crevillent i no podem deixar de ser-ho; sempre garantitzant la seguretat dels nostres músics i alumnes que, en definitiva, són el més important de la nostra Societat”.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies