Més de 150 xiquets de la SUM de Crevillent estrenen “Sueños de sal”, d’Oscar Navarro des de les seues cases

Els alumnes i els professors de l’ESUMC presenten el seu concert de fi de curs des de les seues cases

Més de 150 persones interpreten “Sueños de sal” d’Oscar Navarro, guardonada amb un Goya a la millor banda sonora d’un documental el 2019

Crevillent, 7 de Juliol del 2020. L’Escola de la Societat Unió Musical de Crevillent, presenta un video amb més de 150 alumnes i professors interpretant “Sueños de sal” des de les seues cases. L’obra, del compositor novelder Oscar Navarro va ser guardonada el 2019 amb el Goya a millor banda sonora per a un documental.

Aquesta iniciativa sorgeix degut a la situcaió que a hores d’ara vivim per la COVID-19, com a fi de curs, la direcció de l’Escola ha decidit cercar una alternativa i dur-la a terme per tal de no renunciar a aquesta actuació que any rere any cel·lebren. Segons Laura Hernández, directora de l’Escola de la SUMC, “Haviem de buscar una alternativa per a les audicions de cloenda i el que es va pensar com a video per a la Banda d’Educands, prompte es va convertir en un projecte més gran: una peça que ens anima a perseguir els nostres somnis  i a superar-nos a nosaltres mateixos. Ideal per reflexar l’esperit de superació dels nostres estudiants que ha sigut capaç d’adaptar-se en temps difícils per tal de no deixar de fer música”.

Els alumnes de l’Escola de la Societat han rebut classes, pràcticament des del primer dia del confinament, gràcies a que la dirección, les famílies i els professors es van adaptar ràpidament a les ferramentes electròniques. Segons la directora de l’Escola, “al principi tots ens vam sentir un pocabrumats però la resposta dels alumnes ha estat inmillorable

Aquest video l’ha fet la productora valenciana Lavadora Records i ha estat financiat per l’Ateneu Municipal de Cultura de Crevillent.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies