Formació especialitzada per a la prevenció de la violència de gènere

La Regidoria d’Igualtat oferirà formació online i gratuïta al personal municipal, Guàrdia Civil, Policia Local, professorat i associacions de Crevillent aquest setembre

 

Crevillent (23/07/2020).- Detectar, previndre i erradicar la violència de gènere és l’objectiu de la formació online que oferirà la Regidoria d’Igualtat de Crevillent durant el mes de setembre, concretament els dies 2,3,7 i 9 setembre.

Aquesta formació especialitzada està dirigida a tots els agents que intervenen de manera directa en matèria de detecció i prevenció de la violència de gènere, tant a professors de col·legis i instituts o Guàrdia Civil, com a les associacions que treballen directament amb les dones com ara la Creu Roja o l’Associació Feminista Isabel Alfonso Candela, a més de tots els treballadors de l’Ajuntament, especialment a la Policia Local, i al personal de les àrees de Serveis Socials, Educació o Joventut, entre altres.

El curs tindrà una duració de 25 hores i serà impartit per un grup de professionals de la Universitat Miguel Hernández especialitzats en aquesta matèria. Els horaris són de 17.00 a 19.00 hores (dimecres 2, dijous 3 i dilluns 7 de setembre) i de 16.00 a 20.00 hores l’últim dia (dimecres 9 de setembre).

El període d’inscripció ha començat ja i durarà fins al pròxim 24 d’agost. Per a això és necessari escriure a la tècnica d’Igualtat a través del correu electrònic emarin@crevillent.es. Al principi estava previst que la formació fora presencial, però a causa del Covid-19 s’ha hagut d’adaptar al format online i es durà a terme a través d’una plataforma electrònica.

Per a la regidora d’Igualtat, Ana Vanesa Mas, aquesta formació suposa una eina molt útil per a poder lluitar d’una manera més eficaç i contundent contra aquest tipus de violència. “La violència de gènere és un tema molt sensible i en el qual queda molt per fer i aprendre, per la qual cosa requereix de formació molt especialitzada i impartida per professionals de la matèria” afirma l’edil.

Ana Vanesa Mas ha ressaltat el paper que exerceixen tots els agents que intervenen en aquest àmbit i la importància d’oferir-los un aprenentatge integral, competent i específic i ha convidat a tots els interessats i interessades a participar en aquesta formació per a progressar de manera conjunta cap a un mateix objectiu: la lluita contra la violència masclista i la seua prevenció.

Formación especializada para la prevención de la violencia de género

 

  • La Concejalía de Igualdad ofrecerá formación online y gratuita al personal municipal, Guardia Civil, Policía Local, profesorado y asociaciones de Crevillent este septiembre

Crevillent (23/07/2020).- Detectar, prevenir y erradicar la violencia de género es el objetivo de la formación online que ofrecerá la Concejalía de Igualdad de Crevillent durante el mes de septiembre, concretamente los días 2, 3, 7 y 9 septiembre.

Esta formación especializada está dirigida a todos los agentes que intervienen de forma directa en materia de detección y prevención de la violencia de género, tanto a profesores de colegios e institutos o Guardia Civil, como a las asociaciones que trabajan directamente con las mujeres tales como la Cruz Roja o la Asociación Feminista Isabel Alfonso Candela, además de a todos los trabajadores del Ayuntamiento, especialmente a la Policía Local, y al personal de las áreas de Servicios Sociales, Educación o Juventud, entre otras.

El curso tendrá una duración de 25 horas y será impartido por un grupo de profesionales de la Universidad Miguel Hernández especializados en esta materia. Los horarios son de 17:00 a 19:00 horas (miércoles 2, jueves 3 y lunes 7 de septiembre) y de 16:00 a 20:00 horas el último día (miércoles 9 de septiembre).

El periodo de inscripción ha comenzado ya y durará hasta el próximo 24 de agosto. Para ello es necesario escribir a la técnica de Igualdad a través del correo electrónico emarin@crevillent.es. En un principio estaba previsto que la formación fuera presencial, pero debido al Covid-19 se ha tenido que adaptar al formato online y se llevará a cabo a través de una plataforma electrónica.

Para la concejala de Igualdad, Ana Vanesa Mas, esta formación supone una herramienta muy útil para poder luchar de una manera más eficaz y contundente contra este tipo de violencia. “La violencia de género es un tema muy sensible y en el que queda mucho por hacer y aprender, por lo que requiere de formación muy especializada e impartida por profesionales de la materia” afirma la edil.

Ana Vanesa Mas ha resaltado el papel que desempeñan todos los agentes que intervienen en este ámbito y la importancia de ofrecerles un aprendizaje integral, competente y específico y ha invitado a todos los interesados e interesadas a participar en esta formación para progresar de forma conjunta hacia un mismo objetivo: la lucha contra la violencia machista y su prevención.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies