Comença l’Escola Municipal de Teatre en la seua edició 2020/2021

Els tallers de teatre es desenvoluparan els dimarts a la vesprada a la Casa de Cultura de Crevillent i enguany comptaran amb un aforament més reduït i amb les mesures higièniques i sanitàries oportunes

 

Crevillent (17/09/2020).- Aquesta setmana han començat els tallers de l’Escola Municipal de Teatre per al curs 2020/21, els quals s’impartiran a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” tots els dimarts a la vesprada.

Des de l’Ajuntament de Crevillent recorden que les inscripcions són gratuïtes i es realitzen a la Casa de Cultura i informen que enguany l’aforament serà més limitat i reduït que en anys anteriors donada l’actual situació sanitària.

Els horaris dels diferents grups seran els següents:

 • Grup Infantil, per a alumnat de 4 a 9 anys, els dimarts de 17.30 a 18.30 hores.
 • Grup Juvenil, de 9 a 14 anys, els dimarts de 18.45 a 19.45 hores.
 • Grup d’adults, de 15 a 55 anys, els dimarts de 20.00 a 21.00 hores.

Com és habitual, les classes seran impartides per Ana Penalva, llicenciada en Arts Escèniques en l’especialitat Interpretació Musical i Màster en Arts Escèniques, professora d’indumentària i caracterització en el ESADS de Múrcia i actriu crevillentina de gran experiència i trajectòria professional.

En aquesta ocasió, s’ha establit un protocol d’obligat compliment d’acord amb les indicacions facilitades per les autoritats sanitàries:

 • S’ha de mantindre la distància de seguretat entre alumne/a i alumne/a d’almenys 1,5 metres.
 • La màscara és obligatòria durant tot el temps d’estada en la instal·lació.
 • No han de compartir-se materials, cada alumne ha de tindre el material amb el nom i el seu ús ha de ser individual.
 • Han de respectar-se les entrades i eixides marcades a aquest efecte.
 • A l’entrada del taller l’alumnat haurà de llavar-se les mans i se’ls prendrà la temperatura.

 

Comienza la Escuela Municipal de Teatro en su edición 2020/2021

 

 • Los talleres de teatro se desarrollarán los martes por la tarde en la Casa de Cultura de Crevillent y este año contarán con un aforo más reducido y con las medidas higiénicas y sanitarias oportunas

Crevillent (17/09/2020).- Esta semana han comenzado los talleres de la Escuela Municipal de Teatro para el curso 2020/21, los cuales se impartirán en la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” todos los martes por la tarde.

Desde el Ayuntamiento de Crevillent recuerdan que las inscripciones son gratuitas y se realizan en la Casa de Cultura e informan que este año el aforo será más limitado y reducido que en años anteriores dada la actual situación sanitaria.

Los horarios de los diferentes grupos serán los siguientes:

 • Grupo Infantil, para alumnado de 4 a 9 años, los martes de 17.30 a 18.30 horas.
 • Grupo Juvenil, de 9 a 14 años, los martes de 18.45 a 19.45 horas.
 • Grupo de adultos, de 15 a 55 años, los martes de 20:00 a 21:00 horas.

Como viene siendo habitual, las clases serán impartidas por Ana Penalva, licenciada en Artes Escénicas en la especialidad Interpretación Musical y Máster en Artes Escénicas, profesora de indumentaria y caracterización en el ESADS de Murcia y actriz crevillentina de gran experiencia y trayectoria profesional.

En esta ocasión, se ha establecido un protocolo de obligado cumplimiento de acuerdo a las indicaciones facilitadas por las autoridades sanitarias:

 • Se debe mantener la distancia de seguridad entre alumno/a y alumno/a de al menos 1,5 metros.
 • La mascarilla es obligatoria durante todo el tiempo de estancia en la instalación.
 • No deben compartirse materiales, cada alumno debe tener el material con el nombre y su uso debe ser individual.
 • Deben respetarse las entradas y salidas marcadas a tal efecto.
 • A la entrada del taller el alumnado deberá lavarse las manos y se les tomará la temperatura.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies