Per al PP, a falta de propostes bones són les mentides

El Partit Popular segueix amb la seua política de generar polèmica i enfrontaments i manipula la informació. La responsabilitat dels danys derivats de les últimes pluges correspon a l’empresa constructora, com en qualsevol altra obra, per tant és aquesta la que es farà càrrec dels desperfectes

 

Crevillent (09/03/2020).- Amb les pluges dels últims dies algunes zones de l’Ajuntament de Crevillent, entre les quals es troba el despatx del Grup Municipal Popular, han patit goteres relacionades amb l’obra de reestructuració de les dependències municipals.

Davant això, res ha tardat el PP a voler utilitzar les goteres per a criticar de nou al Govern municipal en un funest intent de convertir-se en youtubers. Com bé saben, encara que en la nota diguen el contrari, la responsabilitat dels desperfectes ocasionats per l’entrada d’aigua correspon a l’empresa constructora, per tant és la pròpia empresa la que es farà càrrec dels danys. És trist que el Partit Popular vulga fer polèmica quan es tracta d’un tema que haurà de resoldre la pròpia empresa.

Recordar-los que ells van tindre aquest mateix problema en el seu moment, ja que fins a dues ocasions es va inundar el Saló del Plens amb les obres que va realitzar el Partit Popular per a instal·lar una claraboia, motiu pel qual es va haver de traslladar la sessió plenària fora d’aquest saló en diverses ocasions.No obstant això, des del Govern municipal busquem una solució des del mateix moment en què vam tindre constància d’aquest problema, al contrari de com passava durant el seu mandat, en el qual el bany dels homes va estar 1 any tancat per una xicoteta obra.

A ningú el sorprén ja que el Partit Popular en lloc de realitzar aportacions constructives dedique la seua actuació política a generar odi i enfrontaments innecessaris. Nomenen “despilfarro” a ampliar i habilitar espais públics quan l’autèntic “despilfarro” és tindre un despatx per als regidors del Partit Popular i que no facen ni una sola proposta constructiva i útil per als crevillentins i crevillentines. “Despilfarrar”, senyors del PP, és gastar 600.000 en un obelisc blau sense ninguna utilitat. Qui vos ha vist i qui vos veu! Esperem les vostres propostes en les comissions i els plens.

Para el PP, a falta de propuestas buenas son mentiras

 

  • El Partido Popular sigue con su política basada en generar polémica y enfrentamientos y manipula la información. La responsabilidad de los daños derivados de las últimas lluvias corresponde a la empresa constructora, como en cualquier otra obra, por lo tanto es esta la que se hará cargo de los desperfectos

Crevillent (09/03/2020).- Con las lluvias de los últimos días algunas zonas del Ayuntamiento de Crevillent, entre las que se encuentra el despacho del Grupo Municipal Popular, han sufrido goteras relacionadas con la obra de reestructuración de las dependencias municipales.

Ante esto, nada ha tardado el PP en querer utilizar las goteras para criticar de nuevo al Gobierno municipal en un funesto intento de convertirse en youtubers. Como bien saben, aunque en la nota digan lo contrario, la responsabilidad de los desperfectos ocasionados por la entrada de agua corresponde a la empresa constructora, por lo tanto es la propia empresa la que se va a hacer cargo de los daños. Es triste que el Partido Popular quiera hacer polémica cuando se trata de un tema que tendrá que resolver la propia empresa.

Recordarles que ellos tuvieron este mismo problema en su día, ya que hasta en dos ocasiones se inundó el Salón del Plenos con las obras que realizó el Partido Popular para instalar una claraboya, motivo por el que se tuvo que trasladar la sesión plenaria fuera de este salón en varias ocasiones.Sin embargo, desde el Gobierno municipal buscamos una solución desde el mismo momento en que tuvimos constancia de este problema, al contrario de como pasaba durante su mandato, en el que el baño de los hombres estuvo 1 año cerrado por una pequeña obra.

A nadie le sorprende ya que el Partido Popular en lugar de realizar aportaciones constructivas dedique su actuación política a generar odio y enfrentamientos innecesarios. Llaman despilfarro a ampliar y habilitar espacios públicos cuando el auténtico despilfarro es tener un despacho para los concejales del Partido Popular y que no hagan ni una sola propuesta constructiva y útil para los crevillentinos y crevillentinas. Despilfarrar, señores del PP, es gastar 600.000 en un obelisco azul sin utilidad ninguna. ¡Quién os ha visto y quién os ve! Esperamos vuestras propuestas en las comisiones y los plenos.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies