Reobertura al públic d’instal·lacions municipals amb aforament limitat

L’Ajuntament de Crevillent anuncia que a partir de demà, 16 de març, es podrà accedir al Centre Jove, la Casa de Cultura, la Biblioteca Municipal, el Pavelló Els Abrets, la Ciutat Esportiva Nord i la Ciutat del Futbol Juanfran Torres

 

Crevillent (15/03/2021).- L’Ajuntament de Crevillent anuncia la reobertura al públic d’algunes de les seues instal·lacions municipals, amb un aforament limitat al 50%, a conseqüència de l’avanç en les mesures sanitàries aprovades per la Generalitat.

Les sales d’estudi del Centre Jove estaran disponibles per als usuaris i usuàries de 8.00 a 15.00 i de 16.00 a 20.00 hores de dilluns a diumenge. Mentre que l’horari de la Biblioteca Municipal Enric Valor per al servei de préstecs i devolucions i per a la sala d’estudi serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores. Els dissabtes obrirà de 9.30 a 13.30 hores.

D’altra banda, la Casa de Cultura “José Candela Lledó” romandrà oberta de dilluns a divendres en horari de 9.30 a 13.00 i de 17.30 a 20.00 hores. Mentre que les instal·lacions esportives Ciutat del Futbol Juanfran Torres, Ciutat Esportiva Nord, Pavelló Els Abrets i Poliesportiu Félix Candela obriran fins a les 21.30 hores.

Reapertura al público de instalaciones municipales con aforo limitado

 

  • El Ayuntamiento de Crevillent anuncia que a partir de mañana, 16 de marzo, se podrá acceder al Centre Jove, la Casa de Cultura, la Biblioteca Municipal, el Pabellón Els Abrets, la Ciudad Deportiva Norte y la “Ciutat del Futbol Juanfran Torres”

Crevillent (15/03/2021).- El Ayuntamiento de Crevillent anuncia la reapertura al público de algunas de sus instalaciones municipales, con un aforo limitado al 50%, como consecuencia del avance en las medidas sanitarias aprobadas por la Generalitat.

Las salas de estudio del Centre Jove estarán disponibles para los usuarios y usuarias de 8:00 a 15:00 y de 16:00 a 20:00 horas de lunes a domingo. Mientras que el horario de la Biblioteca Municipal Enric Valor para el servicio de préstamos y devoluciones y para la sala de estudio será de lunes a viernes, de 9:30 a 13:30 y de 17:00 a 20:00 horas. Los sábados abrirá de 9:30 a 13:30 horas.

Por otra parte, la Casa de Cultura “José Candela Lledó” permanecerá abierta de lunes a viernes en horario de 9:30 a 13:00 y de 17:30 a 20:00 horas. Mientras que las instalaciones deportivas “Ciutat del Futbol Juanfran Torres”, Ciudad Deportiva Norte, Pabellón “Els Abrets” y Polideportivo Félix Candela” abrirán hasta las 21:30 horas.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies