Crevillent sol·licita una ajuda per al condicionament dels seus camins rurals

La Regidoria d’Espais Públics aspira a una subvenció de Conselleria per al condicionament dels camins Penya Sendra, Tahulla, Derramador i el que enllaça el pont 10 del Trasvase amb Partida Campillos

 

Crevillent (17/03/2021).- L’Ajuntament de Crevillent ha sol·licitat la seua inclusió en la convocatòria d’ajudes de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica en relació amb les obres de condicionament de camins rurals per a l’exercici 2021.

La Regidoria d’Espais Públics ha presentat a estes ajudes el projecte de condicionament de camins rurals redactat per l’oficina tècnica municipal per a realitzar aquesta actuació en els camins Penya Sendra (Ermitetes), Derramador, Camí de Tahulla, i el que enllaça el pont 10 del Trasvase amb Partida Campillos per un pressupost de 162.278 euros.

El regidor de l’àrea Marcelino Giménez ha manifestat que d’aconseguir aquesta ajuda, que va aconseguir l’Ajuntament en la convocatòria anterior i es convoca de manera biennal, servirà per a impulsar l’asfaltat i l’arranjament dels camins de les zones dels camps de la localitat durant aquest any i beneficiarà entre 90 i 100 habitatges de veïns i veïnes de Crevillent.

Crevillent solicita una ayuda para el acondicionamiento de sus caminos rurales

 

  • La Concejalía de Espacios Públicos aspira a una subvención de Conselleria para el acondicionamiento de los caminos Penya Sendra, Tahulla, Derramador y el que enlaza el puente 10 del Trasvase con Partida Campillos

Crevillent (17/03/2021).- El Ayuntamiento de Crevillent ha solicitado su inclusión en la convocatoria de ayudas de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica en relación con las obras de acondicionamiento de caminos rurales para el ejercicio 2021.

La Concejalía de Espacios Públicos ha presentado a estas ayudas el proyecto de acondicionamiento de caminos rurales redactado por la oficina técnica municipal para realizar dicha actuación en los caminos Penya Sendra (Ermitetes), Derramador, Camino de Tahulla, y el que enlaza el puente 10 del Trasvase con Partida Campillos por un presupuesto de 162.278 euros.

El concejal del área Marcelino Giménez ha manifestado que de conseguir esta ayuda, que logró el Ayuntamiento en la convocatoria anterior y se convoca de manera bienal, servirá para impulsar el asfaltado y el arreglo de los caminos de las zonas de los campos de la localidad durante este año y beneficiará entre 90 y 100 viviendas de vecinos y vecinas de Crevillent.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies