L’Ajuntament incrementa el seu suport al CEU  i avança la firma del conveni

El Col·lectiu d’Estudiants Universitaris i l’Ajuntament de Crevillent signen el conveni anual de col·laboració, per un import de 10.500 €, per a facilitar a aquest col·lectiu els desplaçaments amb autobús fins a la universitat

 

Crevillent (30/03/2021).- Aquest matí l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, el regidor d’Educació, Jesús Ruiz, i Teresa Hernández, presidenta del Col·lectiu d’Estudiants Universitaris, han signat el conveni anual de col·laboració, que enguany ha comptat amb una subvenció municipal que ascendeix a 10.500 €.

L’objecte principal d’aquesta contribució econòmica del Consistori amb el CEU és la reducció del preu del bitllet del transport universitari, col·laborant en el seu finançament, i facilitar el lloguer d’un autobús per a realitzar el desplaçament a la Universitat d’Alacant, ja que no existeix un mig públic de transport directe i aquest servei suposa un gran cost econòmic per als estudiants.

La presidenta del CEU ha comunicat els problemes als quals s’enfronta aquest col·lectiu, al qual també està afectant la pandèmia, a causa del descens d’usuaris i usuàries que s’ha produït davant la falta d’activitat acadèmica en la universitat i la instauració de la formació en línia i semipresencial, havent de compartir actualment el transport universitari amb Albatera. Motiu pel qual l’Ajuntament ha incrementat la quantia i ha avançat el pagament del conveni, respecte a l’any anterior.

Des de totes dues institucions manifesten el seu interés per aquesta cooperació per a afavorir el desenvolupament dels seus estudis a la població crevillentina i col·laborar així en la igualtat d’oportunitats, el dret a l’educació i l’accés a la universitat a totes i tots els estudiants.

El Ayuntamiento incrementa su apoyo al CEU y avanza la firma del convenio

 

  • El Colectivo de Estudiantes Universitarios y el Ayuntamiento de Crevillent firman el convenio anual de colaboración, por un importe de 10.500 €, para facilitar a este colectivo los desplazamientos en autobús hasta la universidad

 

Crevillent (30/03/2021).- Esta mañana el alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, el concejal de Educación, Jesús Ruiz, y Teresa Hernández Lloret, presidenta del Colectivo de Estudiantes Universitarios, han firmado el convenio anual de colaboración, que este año ha contado con una subvención municipal que asciende a 10.500 €.

El objeto principal de esta contribución económica del Consistorio con el CEU es la reducción del precio del billete del transporte universitario, colaborando en su financiación, y facilitar el alquiler de un autobús para realizar el desplazamiento a la Universidad de Alicante, puesto que no existe un medio público de transporte directo y este servicio supone un gran coste económico para los estudiantes.

La presidenta del CEU ha comunicado los problemas a los que se enfrenta este colectivo, al que también está afectando la pandemia, debido al descenso de usuarios y usuarias que se ha producido ante la falta de actividad académica en la universidad y la instauración de la formación online y semipresencial, teniendo que compartir actualmente el transporte universitario con Albatera. Motivo por el que el Ayuntamiento ha incrementado la cuantía y ha adelantado el pago del convenio, respecto al año anterior.

Desde ambas instituciones manifiestan su interés por esta cooperación para favorecer el desarrollo de sus estudios a la población crevillentina y colaborar así en la igualdad de oportunidades, el derecho a la educación y el acceso a la universidad a todas y todos los estudiantes.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies