Calendari del procés d’admissió i matriculació per al curs escolar 2021/22

La Regidoria d’Educació de Crevillent informa que la sol·licitud d’admissió es realitzarà de manera telemàtica del 25 de maig al 2 de juny, per a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària, i del 3 al 14 de juny per a ESO i Batxillerat

 

Crevillent (06/04/2021).- La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ja ha fixat el calendari d’admissió de l’alumnat per al curs 2021/22 en la seua Resolució de 29 de març publicada en el DOGV de 30-3-21 sobre el procés d’admissió de l’alumnat d’Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

El calendari complet ja està disponible en la pàgina web de l’Ajuntament www.crevillent.es, en l’àrea d’Educació. Les principals dates són les següents:

  Presentació de sol·licituds Publicació de llistes provisionals Matrícula
Ed. Infantil i Primària Del 25 de maig al 2 de juny 16 de juny De l’1 al 16 de juliol
ESO/Batxillerat Del 3 al 14 de juny 14 de juliol Del 26 al 29 de juliol
Alumnat adscrit de Centres d’Ed. Primària a centres d’ESO    

 

 

Del 25 de juny al 8 de juliol

El regidor d’Educació, Jesús Ruiz, ha recordat que de nou aquest procés d’admissió es realitzarà de manera telemàtica i que les famílies podran realitzar-lo des de casa i sense necessitat d’acudir presencialment als centres. Tot el procediment i els formats oficials estaran disponibles en la pàgina web de la Conselleria d’Educació a través de la web telematricula.es.

      06-04-21 AUDIO JESÚS RUIZ- EDUCACIÓN - 06-04-21 AUDIO JESÚS RUIZ- EDUCACIÓN

Per a les famílies que no tinguen accés a aquesta via telemàtica l’Administració Educativa ha disposat que ho podran fer acudint al centre educatiu en el qual sol·liciten plaça en primera opció, que estarà habilitat com a punt d’atenció als usuaris. Tots els centres sostinguts amb fons públics seran centres d’atenció als usuaris. Durant aquest procés d’admissió tota la informació sobre vacants, calendari, documentació i dades necessàries per a la presentació de sol·licituds també estarà disponible tant en les web dels col·legis com en la web municipal d’Educació https://www.crevillent.es/portal/educacion/.

En aquest nou procés d’admissió els alumnes que s’incorporen per primera vegada a Educació Infantil són els nascuts en 2019 per a 2 anys i els nascuts en 2018 per a 3 anys. En eixe sentit s’informa que per a aquest nou curs 2021-22 l’oferta a Crevillent per a 2 anys es manté en les 2 aules del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz , una aula en el CEIP Miguel Hernández i una aula en el CEIP Párroco Francisco Mas. L’oferta total de places de 2 anys a Crevillent per al pròxim curs se situarà en 72 places disponibles.

Segons Jesús Ruiz, des de la Regidoria d’Educació es continuarà informant per diversos canals de totes les circumstàncies que puguen afectar aquest procés de matriculació, especialment quan s’aproximen les dates, i se sol·licita a les famílies que estiguen atentes, especialment a les dates que afecten la presentació de les sol·licituds.

Calendario del proceso de admisión y matriculación para el curso escolar 2021/22

 

  • La Concejalía de Educación de Crevillent informa que la solicitud de admisión se realizará de manera telemática del 25 de mayo al 2 de junio, para el alumnado de Educación Infantil y Primaria, y del 3 al 14 de junio para ESO y Bachillerato

 

Crevillent (06/04/2021).- La Conselleria de Educación, Cultura y Deporte ya ha fijado el calendario de admisión del alumnado para el curso 2021/22 en su Resolución de 29 de marzo publicada en el DOGV de 30-3-21 sobre el proceso de admisión del alumnado de Educación Infantil, Primaria, ESO y Bachillerato.

El calendario completo ya está disponible en la página web del Ayuntamiento www.crevillent.es, en el área de Educación. Las principales fechas son las siguientes:

  Presentación de solicitudes Publicación de listas provisionales Matrícula
Ed. Infantil y Primaria Del 25 de mayo al 2 de junio 16 de junio Del 1 al 16 de julio
ESO/Bachillerato Del 3 al 14 de junio 14 de julio Del 26 al 29 de julio
Alumnado adscrito de Centros de Ed. Primaria a centros de ESO    

 

 

Del 25 de junio al 8 de julio

El concejal de Educación, Jesús Ruiz, ha recordado que de nuevo este  proceso de admisión se va a realizar de forma telemática y que las familias podrán realizarlo desde casa y sin necesidad de acudir presencialmente a los centros. Todo el procedimiento y los formatos oficiales estarán disponibles en la página web de la Conselleria de Educación a través de la web telematricula.es.

Para las familias que no tengan acceso a esta vía telemática la Administración Educativa ha dispuesto que lo podrán hacer acudiendo al centro educativo en el que soliciten plaza en primera opción, que estará habilitado como punto de atención a los usuarios. Todos los centros sostenidos con fondos públicos serán centros de atención a los usuarios. Durante este proceso de admisión toda la información sobre vacantes, calendario, documentación y datos necesarios para la presentación de solicitudes también estará disponible tanto en las web de los colegios como en la web municipal de Educación https://www.crevillent.es/portal/educacion/ .

En este nuevo proceso de admisión los alumnos que se incorporan por primera vez a Educación Infantil son los nacidos en 2019 para 2 años y los nacidos en 2018 para 3 años. En ese sentido se informa que para este nuevo curso 2021-22 la oferta en Crevillent para 2 años se mantiene en las 2 aulas del CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz , en una aula en el CEIP Miguel Hernández y en una aula en el CEIP Párroco Francisco Mas. La oferta total de plazas de 2 años en Crevillent para el próximo curso se situará en 72 plazas  disponibles.

Según Jesús Ruiz, desde la Concejalía de Educación se seguirá informando por diversos canales de todas las circunstancias que puedan afectar a este proceso de matriculación, especialmente cuando se aproximen las fechas, y se solicita a las familias que estén atentas, especialmente a las fechas que afectan a la presentación de las solicitudes.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies