Crevillent s’adhereix a la Declaració de la FEMP per a la participació de les Entitats Locals en els Fons Europeus

La Corporació aprova també en el plenari d’aquest dilluns, 26 d’abril, les subvencions destinades associacions i entitat per a programes mediambientals

 

Crevillent (26/04/2021).- L’Ajuntament de Crevillent ha aprovat hui en el ple ordinari d’abril una Declaració Institucional per a donar suport a la petició de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) al Govern d’Espanya perquè es tinga en compte a les Entitats Locals, de manera coordinada amb els governs de les Comunitats Autònomes, a l’hora de gestionar els Fons Europeus en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

En l’àrea de Medi Ambient s’ha donat llum verda a les subvencions dirigides a les associacions i entitats crevillentines per a la realització de programes mediambientals durant l’any 2021. Uns altres dels punts aprovats han sigut el conveni de col·laboració amb la Cooperativa Elèctrica “San Francisco de Asís” per a la ubicació del futur Museu Etnogràfic i de la Catifa en un immoble de la seua propietat i el conveni amb la Diputació d’Albacete per a l’ús del gestor d’expedients SEDIPUALBA.

D’altra banda, s’ha portat avant l’adhesió al conveni entre el Ministeri de Drets Socials, Agenda 2030, la Generalitat Valenciana i les entitats locals per a la difusió i implantació del SIUSS (Sistema d’Informació d’Usuaris/as de Serveis Socials) i la seua aplicació informàtica, que permet la recollida de les dades bàsiques en els serveis socials d’Atenció Primària, informació necessària per a realitzar una intervenció professional com a resposta a una demanda social.

Quant a les mocions, ha sigut aprovada la proposta per Compromís, PSOE i L’Esquerra per al manteniment del Transvasament Tajo-Segura, amb els vots a favor del grup municipal del Partit Popular i Ciutadans i l’oposició de Vox. La moció del PP per a la construcció de voreres als voltants del CEIP L’Esperança, Rambla i accés a l’estació de servei del polígon I-4 i la de Vox per al reconeixement del TEA com a discapacitat i la millora de l’accés de les persones amb TEA al mercat laboral han sigut rebutjades.

Crevillent se adhiere a la Declaración de la FEMP para la participación de las Entidades Locales en los Fondos Europeos

 

  • La Corporación aprueba también en el plenario de este lunes, 26 de abril, las subvenciones destinadas asociaciones y entidades para programas medioambientales

Crevillent (26/04/2021).- El Ayuntamiento de Crevillent ha aprobado hoy en el pleno ordinario de abril una Declaración Institucional para apoyar la petición de la Federación Valenciana de Municipios y Provincias (FVMP) al Gobierno de España para que se tenga en cuenta a las Entidades Locales, de forma coordinada con los gobiernos de las Comunidades Autónomas, a la hora de gestionar los Fondos Europeos en el marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.

En el área de Medio Ambiente se ha dado luz verde a las subvenciones dirigidas a las asociaciones y entidades crevillentinas para la realización de programas medioambientales durante el año 2021. Otros de los puntos aprobados han sido el convenio de colaboración con la Cooperativa Eléctrica “San Francisco de Asís” para la ubicación del futuro Museo Etnográfico y de la Alfombra en un inmueble de su propiedad y el convenio con la Diputación de Albacete para el uso del gestor de expedientes SEDIPUALBA.

Por otra parte, se ha llevado adelante la adhesión al convenio entre el Ministerio de Derechos Sociales, Agenda 2030, la Generalitat Valenciana y las entidades locales para la difusión e implantación del SIUSS (Sistema de Información de Usuarios/as de Servicios Sociales) y su aplicación informática, que permite la recogida de los datos básicos en los servicios sociales de Atención Primaria, información necesaria para realizar una intervención profesional como respuesta a una demanda social.

En cuanto a las mociones, ha sido aprobada la propuesta por Compromís, PSOE y L’ Esquerra para el mantenimiento del Trasvase Tajo-Segura, con los votos a favor del grupo municipal del Partido Popular y Ciudadanos y la oposición de Vox. La moción del PP para la construcción de aceras en los alrededores del CEIP La Esperanza, Rambla y acceso a la estación de servicio del polígono I-4 y la de Vox para el reconocimiento del TEA como discapacidad y la mejora del acceso de las personas con TEA al mercado laboral han sido rechazadas.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies