Lliurament de premis als relats guanyadors del Certamen Literari “Vila de Crevillent”

Els guanyadors de la segona edició del concurs, organitzat per la Regidoria d’Educació i dedicat als escolars de totes les etapes educatives, reben una motxilla literària, un diploma i un llibre amb la recopilació de tots els relats finalistes

Crevillent (26/04/2021).- La Regidoria d’Educació de Crevillent va realitzar divendres passat, 23 d’abril, el lliurament de premis de l’II Certamen Literari “Vila de Crevillent” a la Casa Municipal de Cultura, coincidint amb la celebració del Dia del Llibre. Esta iniciativa té com a objectiu la creació de relats curts de temàtica lliure entre els escolars de tots els centres d’Infantil i Primària, dels dos Instituts i del Centre Ocupacional.

Els relats guanyadors d’aquesta nova edició, premiats amb una “motxilla literària”, un diploma i un exemplar del llibre del certamen, que recull la recopilació de tots els relats finalistes i guardonats, han sigut:

 

1a Categoria: 5é i 6é de Primària

“Margaret” de Marina Díaz Ferrández del Col·legi Nuestra Señora del Carmen

2a Categoria: 1r i 2n de l’ESO

“Maria i Teresa a Sant Pasqual” de Lola Galipienso Candela de l’IES Macià Abela

3a Categoria: 3r i 4t de l’ESO

“L’última carta que t’escriuré” de Neus Riquelme Mira de l’IES Canonge Manchón

4a Categoria: Batxillerat

“Va per tu, mamà” de Rocío Martínez Agulló de l’IES Canonge Manchón

5a Categoria: Alumnat del Centre Ocupacional Virgen de los Desamparados

“Paraules Màgiques” de Patricia Poveda Martínez

Jesús Ruiz, regidor d’Educació, ha destacat el nivell dels relats i la gran participació i implicació demostrada en el concurs tant per part de l’alumnat com del jurat, en el seu treball de selecció i valoració, i ha afirmat la intenció de donar continuïtat a aquesta iniciativa que pretén impulsar la creació literària entre els xiquets i joves de Crevillent afavorint al seu torn la inclusió.

 

Entrega de premios a los relatos ganadores del Certamen Literario “Vila de Crevillent”

 

  • Los ganadores de la segunda edición del concurso dedicado a los escolares de todas las etapas educativas reciben, de mano de la Concejalía de Educación, una mochila literaria, un diploma y un libro con la recopilación de todos los relatos finalistas

Crevillent (26/04/2021).- La Concejalía de Educación de Crevillent realizó el pasado viernes, 23 de abril, la entrega de premios del II Certamen Literario “Vila de Crevillent” en la Casa Municipal de Cultura, coincidiendo con la celebración del Día del Libro. Esta iniciativa tiene como objetivo la creación de relatos cortos de temática libre entre los escolares de todos los centros de Infantil y Primaria, de los dos Institutos y del Centro Ocupacional.

Los relatos ganadores de esta nueva edición, premiados con una “mochila literaria”, un diploma y un ejemplar del libro del certamen, que recoge la recopilación de todos los relatos finalistas y galardonados, han sido:

1ª Categoría: 5º y 6º de Primaria

“Margaret” de Marina Díaz Ferrández del Colegio Nuestra Señora del Carmen

2ª Categoría: 1º y 2º de la ESO

“Maria i Teresa a Sant Pasqual” de Lola Galipienso Candela del IES Macià Abela

3ª Categoría: 3º y 4º de la ESO

“L’última carta que t’escriuré” de Neus Riquelme Mira del IES Canónigo Manchón

4ª Categoría: Bachillerato

“Va per tu, mamà” de Rocío Martínez Agulló del IES Canónigo Manchón

5ª Categoría: Alumnado del Centro Ocupacional “Virgen de los Desamparados”

“Palabras Mágicas” de Patricia Poveda Martínez

 

Jesús Ruiz, concejal de Educación, ha destacado el nivel de los relatos y la gran participación e implicación demostrada en el concurso tanto por parte del alumnado como del jurado, en su trabajo de selección y valoración, y ha afirmado la intención de dar continuidad a esta iniciativa que pretende impulsar la creación literaria entre los niños y jóvenes de Crevillent favoreciendo a su vez la inclusión.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies