Les associacions i entitats de Crevillent ja poden sol·licitar les subvencions per al desenvolupament de programes mediambientals

La Regidoria de Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic destinarà un total de 15.108 €, amb un import màxim de 2.500 € per cada ajuda, per a dur a terme projectes o activitats destinades a preservar la serra i el patrimoni natural crevillentí

 

Crevillent (18/05/2021).- Les entitats i associacions mediambientals locals ja poden sol·licitar fins a 2.500 euros per a accions destinades a preservar la serra i el patrimoni natural de Crevillent. Este és l’objectiu del paquet de subvencions llançat per la Regidoria de Medi Ambient, que ascendeix a un total de 15.108 euros i que pretén fomentar accions en benefici del medi ambient.

Segons indica la regidora Estefanía Salinas Peral, el termini per a sol·licitar les subvencions acaba de començar i finalitzarà l’1 de setembre. No obstant això, les associacions crevillentines podran demandar el cost de qualsevol activitat que hagen realitzat o vagen a realitzar des del 2 de setembre de 2020 fins a l’1 setembre de 2021. La sol·licitud ha d’estar acompanyada d’una relació de despeses d’organització degudament justificades.

Es destinaran a activitats com a jornades de neteja de residus i reforestacions en la serra (sempre de manera coordinada amb l’agent mediambiental de la zona, qui els indica on i quines espècies han de plantar) o xarrades i jornades de conscienciació per part d’entitats ecologistes locals com ‘Amics de la Natura’ o ‘La Colla Ecologista-Cultural el Campaná’.

Altres organitzacions esportives i civils també realitzen iniciatives de preservació de l’ecosistema, com el Centre Excursionista Crevillent, les agrupacions de Protecció Civil i Creu Roja, el Club de Muntanya Acclivis, el Club Maratón, o els clubs Ciclistas Crevillent i Jaume el Barbut. Així mateix, durant els mesos de juliol i agost aquestes agrupacions solen participar en les jornades diàries de prevenció d’incendis en la serra organitzades per l’Ajuntament.

“Les associacions i entitats de Crevillent fan una labor essencial per a protegir la nostra serra i espais naturals pel que des de l’Ajuntament és el nostre deure col·laborar amb elles per a contribuir a aquesta important causa” ressalta l’edil. Les bases es poden consultar en: https://www.crevillent.es/portal/urbanismo-y-medio-ambiente/ .

Las asociaciones y entidades de Crevillent ya pueden solicitar las subvenciones para el desarrollo de programas medioambientales

 

  • La Concejalía de Medio Ambiente y Lucha contra el Cambio Climático destinará un total de 15.108 €, con un importe máximo de 2.500 € por cada ayuda, para llevar a cabo proyectos o actividades destinadas a preservar la sierra y el patrimonio natural crevillentino

Crevillent (18/05/2021).- Las entidades y asociaciones medioambientales locales ya pueden solicitar hasta 2.500 euros para acciones destinadas a preservar la sierra y el patrimonio natural de Crevillent. Ese es el objetivo del paquete de subvenciones lanzado por la Concejalía de Medio Ambiente, que asciende a un total de 15.108 euros y que pretende fomentar acciones en beneficio del medioambiente.

Según indica la concejala Estefanía Salinas Peral, el plazo para solicitar las subvenciones acaba de dar comienzo y finalizará el 1 de septiembre. No obstante, las asociaciones crevillentinas podrán demandar el coste de cualquier actividad que hayan realizado o vayan a realizar desde el 2 de septiembre de 2020 hasta el 1 septiembre de 2021. La solicitud debe estar acompañada de una relación de gastos de organización debidamente justificados.

Se destinarán a actividades como jornadas de limpieza de residuos y reforestaciones en la sierra (siempre de forma coordinada con el agente medioambiental de la zona, quien les indica dónde y qué especies deben plantar) o charlas y jornadas de concienciación por parte de entidades ecologistas locales como ‘Amics de la Natura’ o ‘La Colla Ecologista-Cultural el Campaná’.

Otras organizaciones deportivas y civiles también realizan iniciativas de preservación del ecosistema, como el Centro Excursionista Crevillent, las agrupaciones de Protección Civil y Cruz Roja, el Club de Montaña Acclivis, el Club Maratón, o los clubs Ciclistas Crevillent y Jaume el Barbut. Así mismo, durante los meses de julio y agosto estas agrupaciones suelen participar en las jornadas diarias de prevención de incendios en la sierra organizadas por el Ayuntamiento.

“Las asociaciones y entidades de Crevillent hacen una labor esencial para proteger nuestra sierra y espacios naturales por lo que desde el Ayuntamiento es nuestro deber colaborar con ellas para contribuir a esta importante causa”  resalta la edil. Las bases se pueden consultar en: https://www.crevillent.es/portal/urbanismo-y-medio-ambiente/ .

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies