Un viatge per “Els orígens del cinema” a la Casa de Cultura de Crevillent

L’Ajuntament i l’Associació de Creadors de Crevillent inauguren una fantàstica exposició composta per un conjunt d’obres inspirades en els orígens del cinema i que es podrà visitar fins al 4 de setembre

 

Crevillent (13/07/2021).- L’Associació de Creadors de Crevillent (ACC) i l’Ajuntament van inaugurar ahir dilluns, 12 de juliol, l’exposició “Els orígens del cinema”, la qual naix amb la intenció d’acompanyar la segona edició del Certamen de Curtmetratges de Crevillent que se celebrarà enguany els dies 6 i 7 d’agost.

Es tracta d’un conjunt d’obres relacionades amb el cinema i el període històric comprés entre el seu naixement i l’arribada del cinema sonor. Diversos artistes, components de l’associació, han creat per a aquesta exposició una sèrie d’obres que prenen com a referència pel·lícules, personatges i altres aspectes dels primers anys del seté art.

Segons comenta el regidor de Cultura, Jesús Ruiz, a través d’aquesta exposició els i les visitants podran gaudir d’un original i creatiu viatge pels orígens del cinema i viure una original experiència. L’edil convida a la població crevillentina a acudir a la Casa de Cultura per a conéixer l’exposició i informa que la mostra podrà ser visitada fins al 4 de setembre, tenint en compte que la instal·lació tancarà del 9 a 22 d’agost i que l’horari d’aquesta instal·lació municipal durant juliol i agost és, de dilluns a dissabte, de 9.30 a 13 hores.

Un viaje por “Los orígenes del cine” en la Casa de Cultura de Crevillent

 

  • El Ayuntamiento y la Asociación de Creadores de Crevillent inauguran una fantástica exposición compuesta por un conjunto de obras inspiradas en los orígenes del cine y que se podrá visitar hasta el 4 de septiembre

Crevillent (13/07/2021).- La Asociación de Creadores de Crevillent (ACC) y el Ayuntamiento inauguraron ayer lunes, 12 de julio, la exposición “Los orígenes del cine”, la cual nace con la intención de acompañar a la segunda edición del Certamen de Cortometrajes de Crevillent que se celebrará este año los días 6 y 7 de agosto.

Se trata de un conjunto de obras relacionadas con el cine y el período histórico comprendido desde su nacimiento hasta la llegada del cine sonoro. Diversos artistas, componentes de la asociación, han creado para esta exposición una serie de obras que toman como referencia películas, personajes y otros aspectos de los primeros años del séptimo arte.

Según comenta el concejal de Cultura, Jesús Ruiz, a través de esta exposición los y las visitantes podrán disfrutar de un original y creativo viaje por los orígenes del cine y vivir una original experiencia. El edil invita a la población crevillentina a acudir a la Casa de Cultura para conocer la exposición e informa que la muestra podrá ser visitada hasta el 4 de septiembre, teniendo en cuenta que la instalación cerrará del 9 a 22 de agosto y que el horario de esta instalación municipal en julio y agosto es, de lunes a sábado, de 9:30 a 13 horas.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies