El portaveu del PP anteposa els interessos del seu partit als del poble que el va triar

Miguel Ángel Sánchez critica que la Comissió Especial de la Dana se celebrara a Crevillent perquè, segons afirma el portaveu del Partit Popular, la localitat a penes va patir danys, ignorant i menyspreant els perjudicis i grans inconvenients que van patir les pedanies amb la DANA

 

Crevillent (16/07/2021).- Jesús  Ruiz, Portaveu del Grup Municipal de Compromís per Crevillent ha explicat que les declaracions del Sr. Sánchez, portaveu del PP, posen de manifest a qui serveix: primer a la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals, que ha d’avalar el Sr. Mazón com a president del PP regional i al qual li deu el seu càrrec com a diputat provincial, i finalment i si sobra alguna cosa, al seu poble.

El PP de Crevillent ha sigut tan deslleial en aquests dos anys amb la localitat que ja no sorprenen declaracions com les realitzades hui pel seu portaveu Miguel Ángel Sánchez, anteposant els interessos del seu partit i d’un càrrec públic del PP, l’alcaldessa d’Almoradí, a la defensa dels interessos de Crevillent.

Ruiz afig que deixen clar així els populars que donen suport a la polèmica creada per la senyora Gómez, desmereixent a aquest Ajuntament i aL poble de Crevillent, i donen suport al boicot a l’acte de les Corts desenvolupat en el nostre municipi perquè segons l’alcaldessa i segons han secundat ara els populars crevillentins, Crevillent no va ser prou afectada per la DANA. Criticant que acogirem aquest esdeveniment malgrat pertànyer a la conca del Segura.

També lamentem que el Sr. Miguel Ángel menyspree l’ocorregut durant la DANA en les pedanies de San Felipe, Las Casicas i el Rincón de los Pablos. Sembla que el Sr. Miguel Ángel no s’acorde que fa menys de dos anys a Crevillent vam haver de desallotjar prop de 2000 persones, va haver-hi danys materials en habitatges, en collites, en infraestructures hidràuliques i en camins rurals. El que té de bo aquestes declaracions és que els veïns i veïnes d’aquestes pedanies ja saben qui és el futur candidat d’aquesta formació política i quant vol a les seues pedanies.

Amb aquestes declaracions el Partit Popular menysprea la intervenció d’entitats locals com la Creu Roja, Protecció Civil i la Policia Local, que van ajudar davant la DANA i que van possibilitar la instal·lació de dos albergs per a més de 300 persones. Està clar que per a Sánchez és molt més important anteposar la seua carrera política.

Sembla impossible la insensibilitat del portaveu del PP de Crevillent amb el seu poble (al qual hauria de representar), negant i no reconeixent també les actuacions de l’Ajuntament. És molt decebedor tindre una oposició tan deslleial en un moment de pandèmia on la seua labor hauria de ser facilitadora i no la de posar pedres en el camí en temes d’emergències com la pandèmia o la DANA.

Aquest govern ha hagut d’afrontar per desgràcia una catàstrofe de magnituds històriques com la DANA i una pandèmia sense precedents des de fa més de cent anys. I a pesar d’això no ha rebut ni un gest de sensibilitat i lleialtat del PP per a superar aquestes situacions de manera conjunta, l’única cosa que s’ha rebut és rancor i menyspreu a tot el treball realitzat.

El PP sempre ha pensat en els seus interessos partidistes i en les seues carreres polítiques quan governava i ara en l’oposició fa el mateix. Perden una oportunitat de canviar i ser alternativa política responsable, sent capaces fins i tot de fer valoracions en nom d’un poble. La decepció de la gent no és amb l’actual alcalde José Manuel Penalva per defensar els interessos del seu poble, la decepció és amb aquells polítics que en moments difícils com els que s’estan vivint no estan a l’altura ètica i moral que s’espera d’un càrrec públic triat per la ciutadania.

 

El portavoz del PP antepone los intereses de su partido a los del pueblo que lo eligió

 

  • Miguel Ángel Sánchez critica que la Comisión Especial de la Dana se celebrara en Crevillent porque, según afirma el portavoz del Partido Popular, la localidad apenas sufrió daños, ignorando y despreciando los perjuicios y grandes inconvenientes que sufrieron las pedanías con la DANA

Crevillent (16/07/2021).- Jesús Ruiz, Portavoz del Grup Municipal de Compromís ha explicado que las declaraciones del Sr. Sánchez, portavoz del PP, ponen de manifiesto a quien sirve: primero a su candidatura para las próximas elecciones municipales, que tiene que avalar el Sr. Mazón como presidente del PP regional y al que le debe su cargo como diputado provincial, y por último y si sobra algo, a su pueblo.

El PP de Crevillent ha sido tan desleal en estos dos años con la localidad que ya no sorprenden declaraciones como las realizadas hoy por su portavoz Miguel Ángel Sánchez, anteponiendo los intereses de su partido y de un cargo público del PP, la alcaldesa de Almoradí, a la defensa de los intereses de Crevillent.

Ruiz añade que dejan claro así los populares que apoyan la polémica creada por la señora Gómez, desmereciendo a este Ayuntamiento y a este pueblo, y apoyan el boicot al acto de las Cortes desarrollado en nuestro municipio porque según la alcaldesa y según han secundado ahora los populares crevillentinos, Crevillent no fue suficientemente afectada por la DANA. Criticando que acogiéramos este evento a pesar de pertenecer a la cuenca del Segura.

También lamentamos que el Sr. Miguel Ángel menosprecie lo ocurrido durante la DANA en las pedanías de San Felipe, Las Casicas y el Rincón de los Pablos. Parece que el Sr. Miguel Ángel no se acuerde de que hace menos de dos años en Crevillent tuvimos que desalojar cerca de 2000 personas, hubo daños materiales en viviendas, en cosechas, en infraestructuras hidráulicas y en caminos rurales. Lo bueno de estas declaraciones es que los vecinos y vecinas de estas pedanías ya saben quién es el futuro candidato de esta formación política y cuánto quiere a sus pedanías.

Con estas declaraciones el Partido Popular menosprecia la intervención de entidades locales como la Cruz Roja, Protección Civil y la Policía Local, que se la jugaron con la DANA y que posibilitaron la instalación de dos albergues para más de 300 personas. Está claro que para Sánchez es mucho más importante anteponer su carrera política.

Parece imposible la insensibilidad del portavoz del PP de Crevillent con su pueblo (al que debería representar), negando y no reconociendo también las actuaciones del Ayuntamiento. Es muy decepcionante tener una oposición tan desleal en un momento de pandemia donde su labor debería ser facilitadora y no la de poner piedras en el camino en temas de emergencias como la pandemia o la DANA.

Este gobierno ha tenido que afrontar por desgracia una catástrofe de magnitudes históricas como la DANA y una pandemia sin precedentes desde hace más de cien años. Y a pesar de ello no ha recibido ni un gesto de sensibilidad y lealtad del PP para superar estas situaciones de forma conjunta, lo único que se ha recibido es rencor y desprecio a todo el trabajo realizado.

El PP siempre ha pensado en sus intereses partidistas y en sus carreras políticas cuando gobernaba y ahora en la oposición hace lo mismo. Pierden una oportunidad de cambiar y ser alternativa política responsable, siendo capaces incluso de hacer valoraciones en nombre de un pueblo. La decepción de la gente no es con el actual alcalde José Manuel Penalva por defender los intereses de su pueblo, la decepción es con aquellos políticos que en momentos difíciles como los que se están viviendo no están a la altura ética y moral que se espera de un cargo público elegido por la ciudadanía.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies