El futbol sala torna a Crevillent de la mà de Juanfran Torres

Crevillent comptarà amb un equip de futbol sala federat, el CF Intercity Crevillent Futsal, gràcies a l’acord entre el club alacantí i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Crevillent i al impuls d’aquesta iniciativa per part del jugador crevillentí Juanfran Torres

 

Crevillent (21/07/2021).- El futbol sala torna a obrir-se pas a Crevillent de la mà de Juanfran Torres, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i el club alacantí CF Intercity. Així ho han anunciat hui l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, i el jugador de futbol professional crevillentí, Juanfran Torres, en una roda de premsa celebrada aquest matí en el Saló de Plens.

El CF Intercity Crevillent Futsal farà els seus primers passos la pròxima temporada en Primera Regional i competirà en la lliga masculina a partir d’octubre vestint de negre, amb la visió d’ascendir i arribar prompte a categories més altes.

Juanfran Torres, impulsor del projecte, s’ha mostrat il·lusionat amb aquesta iniciativa i ha declarat estar “molt feliç per aquesta unió entre l’esport de Crevillent i el CF Intercity. Que torne el futbol sala a Crevillent és una cosa extraordinària per a tots els crevillentins i estic convençut que aquest projecte conjunt beneficiarà i ajudarà a les dos parts”.

Per a l’alcalde de Crevillent, la creació d’aquest equip és un projecte il·lusionant i ambiciós que permetrà recuperar l’essència i la rellevància del futbol sala en el municipi. Un esport que, segons José Manuel Penalva, ha tingut sempre un gran arrelament a Crevillent, comptant amb jugadors de referència: “és una molt bona notícia per al nostre poble la tornada del futbol sala federat, després de diversos anys sense comptar amb cap equip, i esperem que marque el principi d’un llarg futur”. Penalva ha agraït a més la implicació de Juanfran i del Intercity, així com el treball del regidor d’Esports Marcelino Giménez.

El futbolista crevillentí, per part seua, ha informat que l’equip ja compta amb tots els jugadors i el cos tècnic i ha anunciat la seua intenció de participar de cara al futur en altres iniciatives, vinculades també a altres esports, que redunden en una millora de les condicions esportives en el municipi. “M’agradaria que els xiquets i xiquetes puguen aprendre no sols a ser millors jugadors sinó també millors persones i ajudar al fet que qualsevol xiquet o xiqueta de Crevillent puga aconseguir els seus somnis, igual que jo vaig complir el meu” ha afegit el jugador.

 

El fútbol sala vuelve a Crevillent de la mano de Juanfran Torres

 

  • Crevillent contará con un equipo de fútbol sala federado, el CF Intercity Crevillent Futsal, gracias al acuerdo entre el club alicantino y la Concejalía de Deportes del Ayuntamiento de Crevillent y al impulso de esta iniciativa por parte del jugador crevillentino Juanfran Torres

Crevillent (21/07/2021).- Crevillent (21/07/2021).- El fútbol sala vuelve a abrirse paso en Crevillent de la mano de Juanfran Torres, la Concejalía de Deportes del Ayuntamiento y el club alicantino CF Intercity. Así lo han anunciado hoy el alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, y el jugador de fútbol profesional crevillentino, Juanfran Torres, en una rueda de prensa celebrada esta mañana en el Salón de Plenos.

El CF Intercity Crevillent Futsal dará sus primeros pasos la próxima temporada en Primera Regional y competirá en la liga masculina a partir de octubre vistiendo de negro, con la visión de ascender y llegar pronto a categorías más altas.

Juanfran Torres, impulsor del proyecto, se ha mostrado ilusionado con esta iniciativa y ha declarado estar “muy feliz por esta unión entre el deporte de Crevillent y el CF Intercity. Que vuelva el fútbol sala a Crevillent es algo extraordinario para todos los crevillentinos y estoy convencido de que este proyecto conjunto beneficiará y ayudará a ambas partes”.

Para el alcalde de Crevillent, la creación de este equipo es un proyecto ilusionante y ambicioso que permitirá recuperar la esencia y la relevancia del futbol sala en el municipio. Un deporte que, según José Manuel Penalva, ha tenido siempre un gran arraigo en Crevillent, contando con jugadores  de referencia: “es una muy buena noticia para nuestro pueblo la vuelta del fútbol sala federado, tras varios años sin contar con ningún equipo, y esperamos que marque el principio de un largo futuro”. Penalva ha agradecido además la implicación de Juanfran y del Intercity, así como el trabajo y el empeño del concejal de Deportes Marcelino Giménez.

El futbolista crevillentino, por su parte, ha informado que el equipo ya cuenta con todos los jugadores y el cuerpo técnico y ha anunciado su intención de participar de cara al futuro en otras iniciativas, vinculadas también a otros deportes, que redunden en una mejora de las condiciones deportivas en el municipio. “Me gustaría que los niños y niñas puedan aprender no solo a ser mejores jugadores sino también mejores personas y ayudar a que cualquier niño o niña de Crevillent pueda conseguir sus sueños, igual que yo cumplí el mío” ha añadido el jugador.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies