És insultant per als valencians que el tèxtil Valencià no es considere sector estratègic per l’Estat espanyol

El diputat republicà i president de la Comissió d’Indústria del Congrés, Joan Capdevila, s’ha reunit aquesta vesprada amb el president d’ATEVAL, Pepe Serna i membres de l’associació empresarial del tèxtil valencià.  Acompanyat pel President i la Secretària General d’Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà i Maria Pérez, a la reunió s’han tractat les reivindicacions del sector tèxtil valencià.

Els dirigents republicans han posat en valor l’esforç que ha fet la indústria tèxtil per adaptar-se durant la crisi que ha provocat la pandèmia, on destaca l’adaptació dels sistemes de producció de moltes empreses per poder abastir de material sanitari la població.

A l’eixida de la reunió, Joan Capdevila ha posat èmfasi en el fet que “estem davant d’un sector fonamental, que no ha deixat de patir crisis des de fa dècades”, referint-se a la crisi de la dècada dels 80, amb la desindustrialització promoguda pel govern de González, la crisi de la guerra de preus de països tercers, o la crisi patida per la COVID, entre d’altres. El president de la Comissió d’Indústria ha declarat que “el sector del tèxtil valencià necessita mesures concretes i no només brindis al sol, declaracions de suport o recolzaments en forma de PNL que no porten enlloc.”  cirurgia fina que ajude a un sector estratègic.

El president dels republicans Josep Barberà, ha anat més enllà afirmant que “s’ha de fer vertadera cirurgia per impulsar un sector estratègic com és el tèxtil. La reindustrialització del país ha de començar en les comarques tèxtils que fa dècades adapten les seues empreses per oferir els millors productes. A Esquerra Republicana del País Valencià ho tenim clar, i el nostre grup parlamentari al Congrés també” ha reblat Barberà.

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies